Merhabalar sevgili anneler🤗21.10.2021 persembe günü Medilife hastanesinde 17.05de prensesimi kucağıma aldım 💕hep merakla ve korkuyla okurdum sonunda bana da nasip oldu doğum hikayemi yazmak😊40 haftam bittiginde ne sancim vardi ne acilmam bebegim kanala dahi girmemişti bizde eşimle daha fazla beklememe kararı aldık ve geçtiğimiz perşembe günü için suni sanci ile yatis karari aldik sabah erkenden muthis bir heyecanla gittik hastaneye saat 08.30 da suni sanci verildi ntsye baglandim zaman geçiyor ama tık yok ben asla sanci hissetmiyorum böyle böyle serum baya ilerledi surekli doz artirdilar fakat bende hic birşey yok saat 4.30 oldugunda doktorum karari bize birakti beklemek yada sezaryen olmak mi dedi yar saat kadar dusundum ve sezaryene karar verdim acilmayi gectim kizim asla kanala dahi inmiyordu zaten bu yuzden sancilari hissetmiyordum.Tabi ki karar vermek zor oldu ama artık ona da kavusmak istiyordum.Sonda ameliyat icin hazirliklar basladi sonda takildi(takilirkende cikarilirkende gerçekten hic acimadk kizlar duyduklarinizi gozunuzde buyutup kendinizi asla korkutmayin)tabi bu sirada icimde cok farkli duygular var hem korku hem heyecan hem kizima kavusmanin verecegi sevinc cok farkli bir ruh haliydi, eşim bu sirada hep yanimdaydi Rabbim ondan razi olsun en büyük destekcimdi o konuştukca tum korkulari atiyordum, ameliyat icin gelip aldilar biraz bekledim ameliyathane kapisinda daha sonrasi ameliyat hazirliklari(o sirada korkudan sanirim herseyi hatirlamiyorum😅)velhasil igne icin oturtuldum ama kendimi cok kastim igne yapilirken halbuki acimiyor ama hafif bir agrisi var farkli bir sey igne yapildiktan sonra sicaklik vucuda yayiliyor ve hissizlik geliyor iste film biraz koptu benim o esnada sanirim cok heyecan korku derken etrafi epey bulanik gormeye basladim ve inlemeye basladim ama sesimi bile tam duyamiyorum megerse bu herkeste olmuyormus benim tansiyonum çok düşmüş o yuzden o ani yasamisim sonra hemen kendime geldim zaten hic birsey hissetmiyorsunuz iciniz ferah olsun 😊bi baktim daha baslayali 5 dakika olmadan kizimin sesi geldi ah o kadar guzel bir an ki sirf onun icin herseye deger ilk once yukardan gordum sonra hemen temizledi getirdi yanagima koydular o an hemen sustu optum kokladim aldilar goturmek icin aglamaya basladi nasil guzel bir duygu ama💜sonrasi 40 dk sonra bende cikarildim ameliyathaneden ama gorseniz 32 diş gülümsüyorum 😊ve gözlerim esimi cok aradi hemen asansorun onunde bekliyordu cikar cikmaz gozleri dolu dolu sen nasil bir bal dogurdun anlimdan opup ah tum korkularim bitti❤️odaya geldim kapiyi kapatti esim ikimizde aglamaya basladik,hemen hemsireler geldi ust kismimi giydirdiler sadece varis corabi giydirdiler kizim geldi kokladim sevdim hemen emzirdim dogumdansa beni en cok zorlayan sey sezeryan sonrasi yapilan karina yapilan muayene oldu haberim de yokdu boyle bir uygulamadan hemsire karina bastirip avucu ile dairesel hareketler yaparak pıhtılaşmis pis kani vajinadan cikarttiriyor onun disinda birde gece omuzlarima muthis bir agri girdi sanirim bende boyun fitigi baslangici vardi o ve ameliyathane sogugu birlesince boyle bir rahatsizlik cikti uc gece yataga yatamadim uyuyamadim 5 dk uyusam bile oturarak uyudum ilk 3 gece toplam 2 saat anca uyumusumdur sirf omuzlarimin agrisindan yani beni en cok bu zorladi velhasıl kelam simdi evimdeyim kizim yanimda yatiyor bu huzur bu duygu tarif edilemez biraz uzun oldu kusura bakmayın sorularınız varsa alabilirim 😊❤️(Beylikdüzü Medilife hastanesinde doğum yaptım hastaneden asla memnun kalmadım çok sıkıntılar oldu eğer bu hastaneye gidenler varsa bazı konularda uyarmak isterim cok uzun surer diye bunları bu postta anlatmadim.)