ebruliianne Gelisim neden duruyor nasil duzelecek ilacla tedavi edilmiyor mu basina gelen varmi 36 da olmamiz gerkirken 34 haftada kalmisiz
2-prensesannesiii ebruliianne Benim kizimda 2.3 hafta kadar gerilik vardı ama sadece kilo olarak doktorum minyon bebek olacak ve dediği gibi de oldu 2500 kilo doğdu şuanda 5 yaşında ve hala öyle . Yani eğer diğer herşeyi normalse kilo olarak geriden geliyorsa kafanıza takmayın
Clkha ebruliianne Gayet normal 2 3 hafta ileri ya da geri olması. Bebek sağlıklı ise bir sorun olmaz 😌
AnnesiyimM53 ebruliianne kilosu iyi kuzum üzülme ben 33 de 1900 kilosu 2500 olsa daha ne isterim 🥺 bnmkide iki hafta geriden geliyo
ebruliianne AnnesiyimM53 haftada bir gel dedi bana sana neler dedi hemen hemen ayniyiz seninle dikkat etmem yapmam gereken bisey de soylemedi sadce peritinolejiye yonlndrdi
AnnesiyimM53 ebruliianne kuzum ben perinatolojiye gittim kalbi büyük yuvarlak denildi midesi geniş böbreği geniş bağırsağı parlak daha neler neler üç güm sonra tekrar gittim nişe çıkmadı şuan sadece böbreği geniş başka sorun yok çok şükür doktorlara inanmıyorum ben daha