Defnemmmmmm Kızlar Selam; Kızımın adı Defne diğer kızıma hamileyim ben Deren olsun diyorum babası Gökçe sizin fikriniz nedir hangisi daha güzel 💕
Busrakaratas07 Defnemmmmmm defne ve derin cok yakışır benim yegenlerimin adi da öyle duru da olabilir ❤
Glfdnaktr Ya bende kız ismi arıyorum asla bulamıyorum derin seviyorum ama eşim pek sevmedi Deren güzelmiş yalniz
Gulmom Defnemmmmmm 🤣🤣🤣 aslında ahım sahım bir anlamı yok gökyüzü mavimsi demek ama bana hem Türk ismi oldugundan hemde cok kulaga özgüvenli bir isim geldiğinden yakın geldi 😇💓🤣
Defnemmmmmm Busrakaratas07 Derin düşündüm aslında ama eşim istemedi 🤭 Derenin anlamıda çok güzel derleyen toplayan 😁
Gunesim1 Defnemmmmmm deren in anlamı daha güzel bence. Derleyen toplayan. İsim olarak da daha kulağa hoş geliyor
denizin_annesii Defnemmmmmm ilk kızını ismini kim koydusa dige kızınızın kinide bir diğerinin koyun derim ikiside uygun ve güzel isimler bence
Defnemmmmmm denizin_annesii kızımın ismini eşimle beraber koyduk aslında ben defneyi eşim şurayı koydu bunuda ben deren eşim Gökçe diye tutturdu ama deren duha olacak sanırım