Busraeroglu 2 aylık gebeyim. Aşırı derecede midem bulanıyor, akşamlarıda karnım patlayacak gibi oluyor şişkinlik oluyor. Doktorum herhangi bir ilaçta vermedi. Ne yapabilirim sizede oluyor mu
Nsabcak Busraeroglu ilk aylarda oluyo sonra zamanla geçiyo. Sabahları çubuk kreker beyaz leblebi falan ye iyi geliyo muzda mideyi yatıştırıyor ama kabız yapmıyosa tabi. O şişkinlik bende de oluyodu ama bende aşırı gaz sıkışması vardı hayatımda ilk defa yaşadım onuda garipti. Zamanla geçiyo ama🤦♀️😂
Aminella Busraeroglu ben 24 haftalık geneyim halen bulantı var doktor bana ilaç verdi zofer siye o çok iyi geldi bana prilam bile fayda etmemisti
Morningstar Busraeroglu prilam dr çok iyi geliyor bulantiya yani ben 14 haftaligim geçmedi hala koku hassasiyeti bulantı 3 4 gündür kullanıyorum prilami 3 4 gündür yemek yiyebiliyorum tabi hala sogansiz şeyler tüketiyorum
Kbrakrc Busraeroglu sabah bulantısına azıcık sarı leblebi fazlası zararlı. Daha sonralarda uzun süre aç kalmamaya özen gösteriyorum. Evde kimse yok ve yemek yapamaz halde olduğum için eşim işteyken meyve yiyorum yeşil elmayı kabuksuz yiyince iyi geliyor. Bazen de sade soda iyi geliyor ama o da aşırıya kaçmadan tabiki. Benim de 2. Ayın aşırı derecede bulantı yaşıyorum 1 haftadır da prilam yazdırdım onu kullanıyorum ama onda da çok mecbur kalmadıkça içmiyorum bağışıklık kazanır işe yaramaz diye genelde çoğu ilaç bende öyle bi sorun yaşatıyor da 🤦 az az sık sık yemek yemeye özen gösterin ben maalesef onu yapamıyorum ama işe yaradığını söyleyenler var
Busraeroglu Kbrakrc çok teşekkür ederim pazartesi günü tekrar doktora gidicem inşallah bu sefer ilaç verir. Bende aynı durumdayim yemek vs yapamıyorum elim kolumda kalkmıyor zaten. Allah yardımcımız olsun
Kbrakrc Busraeroglu doktor vermese de siz söyleyin prilam yazabilir misiniz diye ben öyle yazdırdım kendisi bi şey dememişti bulantılarınızın çok olduğunu belirtin 😊 amin Allah yardımcımız olsun tatlı çileler bunlar geçecek elbet sonu güzel olacak inşallah
_rukiye_ Busraeroglu benimde öyle ayniyiz doktorum leblebi çubuk falan ye çok salçalı yemek domates salata yeme şimdilik dedi
as2121 Busraeroglu evet aynıları oluyordu. Prilam kullandım bulantı için baya iyi geldi. Bulantı için ilaç istersen yazar.