Ilknur35 Momandchildren Merhaba benim daha çok erken hamileliğim ama yorumunuzu gördüm hesaplama yapabiliyor musunuz acaba 🤭😊 Son adet tarihim 6 Ekim 2021 Doğum tarihim 08.08.1993 🤩
Osgeee41 Momandchildren Ayy banada bakarmısız acaba 30yaşındayım son adet tarihim 14temmuz 17+6 haftadayım
muzis07 Momandchildren merhaba banada tahminde bulunabilir misiniz acaba 24yaşımdayım son adet tarihim 2 ağustos
Esay_50 Momandchildren evet buyuk ihtimalle dedi doktorumuz ama Bacaklariyla kapamtisti bidakinde daha met olur
Birogretmenn Momandchildren bana da söyler misiniz? 28 yaşındayım son adet tarihim de 19 Eylül. Çok merak ediyoruum
Mihriban_krdg Momandchildren öncelikle teşekkür ederim bir kızım var inşallah saglıklı olsun ilk önceliğim o ama gönül her ikisinden de istiyor bakalım ögrenince yazacağım buraya
Grkmm Momandchildren canım bana da bakar mısıınn 🙏🏻☺️ SAT 06.08.21 hamile kaldığım yaş 27 14.haftadayımm
Hilaki54 Momandchildren Zahmet olmazsa bana da bi tahmin yapar misiniz 🙈 Son adet tarihim 1 eylul 26 yasindayim
Ilknur35 Momandchildren Merhaba lütfen bana da bakabilir misiniz 🌺🙏🏻 Son adet tarihim 6 Ekim hamile kaldığım yaşım 28