aselkiz Momandchildren son adet tarihim 7 ağustos 32 yaşında hamile kaldım bana da bakar mısınız lütfen 😇
Semenburhan3 Momandchildren merhaba banada bakabilirmisin çok merek ediyorum 🙏🙏 son adet tarihim 18 agustos hemilelik yasım 26
Aysenur345 Momandchildren Momandchildren bana da bakar mısn rica etsem ne için baktığını bilmiyorum ama bana da bak lütfen ben 19 yaşımda hamile kaldım bu gün tam 10 haftalık hamileyim
Oznurkk kalpatisi_ maşallah 🧿 siz hiç olmasa yüzünü eliyle kapamışta elini gördünüz. Biz en son 12.hafta güzelce gördük ondan sonra kızımız sağolsun hep kıçını döndü yüz vermiyor bize de 😂
aFtos Momandchildren banada bakar mısınız Sat 30 Temmuz Doğum tarihi 23.05.1997 Hamile kaldığım yaş 24
Frdvs25mys Momandchildren merhaba banada bakarmısın son adet tarihim 13 Ağustos hamile kaldığım yaş 27
Efefsane_ Momandchildren yaaaa inanamıyorumm hamile kaldığım yaş 29 25 ağustosta döllenmenin olduğu gün
Ryhnmhmtuna Momandchildren bana da bakar mısın canım doktor söyledi aslında tutcak mı merak ett cuma ayrıntılı net öğremirim. Sat 23 haziran yaş 26 idi o zaman 😁
Momandchildren Momandchildren amma yumurtlamdan hesab yaptim bide erkek cikti en dogrsnu doktor biliyor tabi
M-naz90 Momandchildren benim bebeğimin de ne olacağına tahminde bulunur musun 🥰 05.09.2021 30 yaşında kaldım