ROSA Momandchildren teşekkürler bana da öyle geliyor bakalım haftaya ogrenicem ☺️ 1 oğlum var 1 tane daha olacak sanırım 😂Sağlıkla gelsin
mserif Shewolf mserif Momandchildren Momandchildren Benim Sat: 16.09.2021 Yaşım 35 bakabilir misiniz acaba teşekkür ederim 😊
Aselll0767 Aysoshh Evet gittimm. Programda 6+3dü doktor 5+6 haftalık dedi. Bugün sadece keseyi gördük haftaya tekrar gidicez ☺️
Aysoshh Aselll0767 yaaa benimde aynı 4-5 haftalık dedi kese güzelmiş 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez kese sol taraftaydı doğum koçu ile anlaştım ben o ve hemşire kız olabilir dediler 😂🥰🙈👼🏻
Aselll0767 Aysoshh oo ne kadar çabuk tahminde bulunmuşlar hayırlısı olur inşallah bizimde gönlümüz kızdan yana önce sağlık tabii 🥰🙏🏼 Randevumuz haftaya cumaa haftaya hem bebeği görücez hemde büyük ihtimalle kalp atışını duyarız dedi doktor ☺️
mserif Momandchildren Merhabalar benim Sat: 16 Eylül.2021 Doğum tarihim 06.08.1986 bakabilir misiniz acaba ? Teşekkürler şimdiden😊
Aselll0767 Aysoshh hayır istemedi direk ultrasona geçtik keseyi gördü herşey yolunda bebeği haftaya görürüz dedi o kadar