Mltm-strk43 Momandchildren benim de hesaplayabilir misiniz dünden beri heyecanla bekliyorum. ☺️26 Eylül son adet dönemim 28 yaşındayım doğum tarihim 02.05.1993
Ls7868 @Momandchildren Merhaba, bana da rica etsem bakabilir misiniz? 27yaşındayım, 25 ağustos son adet tarihim.
Fadmet Momandchildren biz cinsiyetimizi hala öğrenemedik maalesef çokta merak ediyorum bi baksanız. Son adet tarihim 16 Temmuz. Hamile kaldığım yaş 26
zeynepp1 Momandchildren peki çok haklısınjz 23 yaşındayım 14 agustos son adet tarihim merak ediyorum yorumunuzu 🙏🏻🙏🏻
GAMSSE Momandchildren cinsiyet nasil hesapliyorsunuz benim son adet 29 eylul yasin 02.05.1997 24 yani
GAMSSE Aysesule ben bide cok sacma ama adetten hemen sonra baslamadim ayin 15 ekimde basladik bebek istemeye suan testte cift cizgiyim hastaneye gidecegim ama hesaplamayi cok merak ettim bir tahmin alabilirim sizden bir umut ❤️🥰
ROSA Momandchildren merhaba rica etsem benim cinsiyetide hesapliyabilir misin? Son adet 30 temmuz ya da 23 temmuz ikisine de bakabilir misin tam hatırlayamadım da☺️ Yaş 37 Teşekkürler