Songulykilicc Momandchildren 27 Haziran yaşım 21 di kaldığımda tahmin edebilir misiniz benimkini de 17 hafta oldum ama doktorlar tahmin bile etmedi ne olduğunu hiç bilmiyorum ☺️
Gnl1234 Momandchildren bana da bakarmısın son adet 19 temmuz 2021 yaş 25 ama 26 ya girmeme 2 ay vardı Eylül doğumluyum hangisini baz alırsanız artık
kalpatisi_ Dav 20. Hafta ile 24. Hafta arasında girebiliyosun kuzum bazıları 22. Haftadan önce almıyolar
Alnes Momandchildren benimki ne sizce? Sat: 6 temmuz 2021 Hamile kaldigim yasim 30, dogum tarihim de 28.03.1991
ipek_45 Momandchildren Bana da yapabilir Momandchildren Bana da bakar mısınız reglintarigim 7 Ağustos doğum tarihim 02.07.1992
Momandchildren ipek_45 hayir bakamam😹dogum tarihi degil Bana hamile kaldgnz yas lazm bide son adet oldgnz ay
Brcpk Momandchildren banada bakabilir misiniz lutfeeeen 🙈😍 Adet tarihim 10 Ağustos Benim doğum tarihim 06.08.1992 29 yaşındayım
Zgokkaya Momandchildren Merhaba rica etsem bana da bakar mısınız 😊 son adet tarihim 16 Haziran yaş 27 🙏
Zgokkaya Momandchildren Tesekkur ederim 19 haftalık olduk ama gostermiyo miniğim kendini 🙈 öğrenince yazarım tabi 🥰
Alnes Momandchildren canim ben almanyada yasiyorum burda harmony test yaptirdim cinsiyeti de ögrenmistik sen ne diyecektin cok merak ettim ve evet haklisin bir kizimiz olacak 🙏🥰