1oguzannesi Morningstar olur neden olmasın bende o haftalara yakın hissetmiştim kuş kanat çırpması gibiydi sağ tarafta 14-15 haftalarım olması lazım net hatırlamıyorum ama şimdi 19 haftalık olduk daha net hissediyorum 17 den beri 🥰
1oguzannesi Miramerve tabiki normal düzenli hissetmek için erken daha ben 19 haftalık hamileyim bazen hissetmiyorum 2 gün bazen kıpır kıpır hiç durmuyo hissediyorum bir kaç haftaya düzene girer net hissedersin 🙊
Ipekgulll 1oguzannesi 16 haftalığım erken değil mi peki ama bu iki gündür böyle normalde eşitti karnım iki gündür sol tarafım aşırı sert ve fark var uzandığımda bu fark görünüyor
Liyuzamom Morningstar bende 15 haftalıkken balık kayması gibi hissetmiştim ondan sonra başladı hareketlenmesi hissetmiş olabilirsin. Bebek zaten 9. Haftadan sonra hareket etmeye başlıyor ama anne geç hissediyor. Herkeste değişebilen bi şey
tugbactlkya Morningstar Benim ilk hamileligim 20. Haftada hissettim seyirme şeklinde şu an 21. Haftadaki hareketleri biraz daha belli ama tekme tarzı değil hareket ettiğini hissediyorum 😊
Morningstar Gzm23 yo karnımda daha öyle belirgin bi büyüklük yok ama yeni yeni sertleşiyoruz gibi hissediyorum
1oguzannesi Ipekgulll zararlı olacağını sanmıyorum ben 19 haftalık hamileyim bende oluyo gün içinde bir kaç kez doktor herhangi olumsuz yorum yapmadı 10 dan fazla olmuyosa sorun yok dedi genelde sırt üstü yatarken oluyo zaten yada çok hareketsiz kaldığımda
1oguzannesi Ipekgulll magnezyum kalsiyum kullanıyomusunuz belki ondan olabilir magnezyum kalsiyum eksikliği kasılma yapabiliyor veya enfeksiyonunuz varsa bende her ikiside var o yüzden sık sık yaşıyorum bu sertleşmeyi tek tarafa toplanmasını
Ipekgulll 1oguzannesi enfeksiyonun var onun dışında herhangi bir ilaç kullanmıyorum enfeksiyon yapmış olabilir
1oguzannesi Ipekgulll enfeksiyondandır evet bende çok çekiyorum Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah