Prensesiminyolculugu Bugün öğle saatlerinde doğumum gerçekleşti çok korkuyordum ama korktuğum gibi olmadı herşey çok güzel geçti masallah varsa sorunuz cevaplayabilirim😊🙏🥳
Delicesareti Prensesiminyolculugu hayırlı olsun canım benim için en önemli sorun ilk ayağa kalkarken çok zorladın mı ve sütün geldi mi
Seymaben Prensesiminyolculugu spinal anestezi takılırken çok can yakıyormu🤔allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🌸
Prensesiminyolculugu Delicesareti teşekkür ederim hayır hiç zorlanmadim çünkü kendimi öyle bir hazırladım ki cesaretli davrandım ve çok kolay kalktım yürüdüm hiç korkulacak birşey yok inanki canım
Prensesiminyolculugu acemianne78 erken değil 36.haftadan sonra zaten bir sıkıntı olmuyor çok şükür canım hastene de de bir gün yatacağım yarın taburcu
Prensesiminyolculugu Seymaben Allah razı olsun 🙏😍 hiç can yakmiyor ben ondan da çok korkuyordum ama normal sanki kalçadan iğne vuruluyormussun gibi sinek ısırığı gibi bir acı oluyor hiç korkulacak birşey yok 😊
acemianne78 Prensesiminyolculugu Gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah 32 haftalık oldum bende inşallah siz gibi sağ Salim kucağıma almak nasip olur ☺️
Prensesiminyolculugu acemianne78 Ay inşallah canim benim Rabbim tüm hamileleri sağlıkla kolaylıkla evladına kavuştursun inşallah senin de az kalmış zaten sağlıkla gelsin 😍🙏
Poyrazinannesielif Bende haftaya Perşembe olacağım canım nasipse 🤭 Gözün aydın bu arada Allah analı babalı büyutsun inşallah 🤲 Sağlığınız iyidir umarım nasıl güzel bir duygu kucağına almak demi 🤩🤩 kaç kg doğdu birde cekistirmeleri hissediyorsun demi ?
Prensesiminyolculugu Poyrazinannesielif inşallah canım Allah razı olsun 🙏 çok tarifsiz bir duygu ilk sesini duyduğum gördüğüm an resmen dünyam değişti 😍 2 buçuk kilo doğdu ve çekiştirmeleri hissediyorsun ama okadar saniyelik şeyler ki ne olduğunu anlamadan hoop bebişin ağlama sesi geliyor bile korkulacak hicbirsey yok
Prensesiminyolculugu Gamze-gamze Canim ben spinal oldum ama epidural hakkında bir bilgim yok maalesef
Poyrazinannesielif Prensesiminyolculugu benim 2nci doğum ilk oğlumda sezeryan ama onda ansızın olduğu için bukadar düşünemedim biseyi anlayamadım bunda da aynısı olur umarm canım 😊 Tarifsiz tabiki de güzeldir anne olmak en güzel zamanlar bu zamanlar ❤️ minnoş bir kızın oldu sanırım demi
Prensesiminyolculugu Poyrazinannesielif evet kızım oldu minik kelebeğim 😍 olur olur inşallah çünkü hiç gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil sonu çok güzel bir kere 🥲