GoncaClk Bı kaç gündür akşamlari grip gibi oluyorum gündüzleri dhaa iyiyim burun akıntısı göz sulanması ve baş ağrısı. Virüsten de korkuyorum 😔
Busragonullu32 GoncaClk 13 günümdeyim Halsizlik,baş ağrisı,öksürük ve geceleri burnum çok tıkanıyordu Eğer şüpheniz varsa mutlaka test yaptırın
thetkc GoncaClk Halsizlik, kuru öksürük, göz sulanması, baş ağrısı, arada ateş oluyordu bende.. Şükür atlattım ama üstümden kamyon geçmiş kadar oldum 🤪🤭 Geçmiş olsun sana da, en kısa zamanda atlat şu illeti 🙏🧿
GoncaClk Busragonullu32 Cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin🌸 izindeyiz memlekete geldik çevremde de olanlar çıktı yolda üşüttüm diye düşündüm öksürük falan yok grip belirtileri daha çok ama kötü olursam gidicem bı test için 😔
GoncaClk Sametnida Cok geçmiş olsun Rabbim şifa versin🌸 bende de baş ağrısı var ama burun tikanikligi akıntısına falan bağladım🙄
Busragonullu32 Sametnida çok şükür nefes darliğim olmadi Sizi hatirliyorum kovit testi verdiniz mi farkli bi postta konuşmuştuk
Busragonullu32 GoncaClk Amin teşekkür ederim Rabbim size de şifa versin inşallah 🌸 İnşallah kötü olmazsiniz ama eğer olursaniz sakın beklemeyin evde
GoncaClk thetkc Cok şükür gecirmissinz onunla geçmiş olsun 🌸☺️ bende korkuyorum grip miyim virüs mü 🙄
Sametnida Busragonullu32 hayr vermedim ama pozitifm butun belirtileri yaşadım Sadece hafif nefes darligi oluyor ne yazikki 😔
mirayveannesiii GoncaClk Burnum tıkanıyor bazen ve başımı ağrıtıyor boğazımda sadece gece ağrı oluyor, kaşınıyor falan halsizlik yorgunluk var
Birsen2906 GoncaClk canım 1 hafta önce soğuk algınlığı onun da öncesinde eklem özellikle bacak bölgesinde ağrılarım başladı sonra grip eşlik etti geçen cumada tat koku olayında gidince pozitif olduğumu öğrendim şuan 5 günüm pozitifligimin ama hastalığım 8 9 gün oldu
Mmerviko Birsen2906 aynı günümüzdeyiz bende 3 gün eklem agrısı cektim cuma günü tat koku gitti testim pozitif suan grip gibiyim 36. Haftam tek korkum erken doğum ☹️ Hepimize geçmiş olsun sağ Salim kavuşalım yavrucuklarımıza 🙏🏻
Buglemebrr GoncaClk eşim ve ben hiçbir belirti göstermeden yakalanmıştık. Temaslı durum için test yapınca hoppala pozitif 😂
bahtnurr1 GoncaClk göz ve boğaz yanması başladı daha sonra burun akıntısı tıkanıklık grip gibi devam etti