Dfdfdfdf60- Kızlar 33+4 haftalıgım 2450 kg bebegım doktor suyumun fazla oldugunu soyledı seker testı falan yaptım normal cıktı evde de kan seker takıbı yaptım normal cıktı sebebını bılen yada başına gelen varsa lutfenu yardımcı olsun
Ebusss1 Dfdfdfdf60- benimde öyleydi karpuz meyve hamur işi makarna pilav azalt dedi sonra normale döndü suyum karpuz aşırı derece de çok yiyordum
DemetF Dfdfdfdf60- cnm benimde 27 de suyum fazlaydi bebegim ve bende hersey normal cikti.Ama ben yediklerime dikkat ettim meyveyi azaltim korbonhdrati kestim 29′da gittigimde suyum normale donmustu.suan 31+2 yim haftaya kontrolm ne durumda bakicaz Yediklerine dikkat et sende ve bebekte bisey gorunmediyse korkma takipte kaldigin surece sikinti olmaz cogu kiside var su fazlaligi
Ebusss1 Dfdfdfdf60- ben 39 haftalık oldum şuan ama suyum da 2 ay öncesinden falan fazlaydı yaz ayıydı karpuzfalan aşırı yedim doktor ondan olabilir azalt dedi azaltınca normale döndü
Dfdfdfdf60- DemetF anladım canım tavsıyene uyucsm meyveyı azaltıcam ınsallah işe yararr saolun kızlar iyiki varsınız