Aysununannesi00 Kızlar 30 haftalığım isteğe göre sezeryan olucam hastane çantamı kaçıncı hafta da hazırlamalıyım sizce
2prens-annesii Aysununannesi00 32 haftalıkken hazırladım herşeyimi arabaya koydurdum çantamı 😬🤗 normal doğumda ne olacağı belli olmaz 34 haftalıkken sancılandım erken doğum olacaktı ki çok şükür olmadı. 37 haftayı gördük çok şükür hazır ve nazır bekliyoruz 🤗
SncrMerve Aysununannesi00 bence başlayın ben 32 de tamamen bitirip hazırlayıp kenara koymuştum valizi
Cerensultan Aysununannesi00 sezeryan olucaksaniz 38.haftada alınıyor genelde 37 haazirlayin gideceğiniz zman alin gidin
Zlyhky Ben 36 haftaligim yarın eksikleri tamamlayıp hazirlicam geç bile oldu ama 38-39 da sezeryan olucamm çünkü cnm
Aysununannesi00 SncrMerve çocuğun herşeyi hazır da birtek benm değil acaba erken mi diyordm kendi kendime
2prens-annesii Aysununannesi00 Yani sezeryan olacaksa gününüz belli olur sonuçta ona göre hazırlayabilirsiniz. Ama normal doğum da belli olmadığı için 32. Haftada hazır olması her ihtimale karşı en iyisi🤗
SncrMerve Aysununannesi00 benim planlı sezeryan olmasına rağmen 32 de hazırladım kafam rahat valla . 36+6 olduk 38 de sezeryan a gidiyorum zaten 😂
Aysununannesi00 Asyaveannesi36 erken hazırlayıp kenarda durması dha mantıklı geliyor aslında ama bilemedm
Cerensultan Aysununannesi00 kendim belirliyecegim dediğiniz için dedim ama yapın istiyorsanız şimdiden belli olmuyor çünkü ben 34 haftada yaptım 6 gün sonra doğuma gittim
HaticeBerkayBalat3103 @Aysununannesi00 canım ben şuan 31 Haftalıgım 32.ci haftaya kadar hazırlamış olurum herşeyim tam çok şükür ne olur ne olmaz hazırlıklı olmak en iyisi 1-2 hafta içinde sende hazırla derim🙏☺️