Rserin Kızlar sabahtan beri adet sancısı gibi ağrım var korona olduğum için doktoruma da gidemiyorum sizce doktora gitmeli miyim ?
melekylmzr Rserin canım bende de oluyor ama herkes farklıdır hastalıktanda olabilir bende geçirdim aklına takılırsa acile gidebiliyorsun haber verip ya da ambulans çağırıp
Mayis Rserin onu bilemem kişiden kişiye göre değişir benim gece uykumda adet sancısı gibi başladı akşam üstü doğum yapmıştım
Civcivimm35 Rserin Sağlık bakanlığından aradıklarında zaten söylüyolar acil bşey olursa özel arabanızla hastaneye gidebilirsiniz diye yani bize öyle dendi
binnurmina Belimden başlayıp kasık bölgesine bir ağrı vuruyo adet sancısındanda acılı böyle kramp gibi batma gibi doğum sancısı olabilir mi?
binnurmina 15kasim bebekte hareket yok şuan ama sancılarım çok şiddetlenmeye başladı sıklığıda düşmeye başladı uyutmuyor
Elcintoytekin Benimde öyle di adet sancısı gibi ara ara geliyordu hatta acılmam var gibi sızlamam da oluyordu 31+5 haftalığım bugün nst girdim sancım çıktı doktor 2 gün kalkma yat erken doğum olabilir dedi şuan hiç kalkmıyorum allah korusun 😔
Rserin tgba715 aldım dün bana mısın demiyor sabah 9.30 tan beri ağrılarım sıklaştı acile geldik bekliyoruz şuan
tgba715 Rserin çok geçmiş olsun ama şunu da farkettim evham yapınca daha da artıyor agrı haber verin mutlaka
Rserin tgba715 yalancı sancıymış kızlar şimdi doktorum dedi bide karaciğer enzimlerim çok artmış o yüzden de olabilir