2105_iyiki Arkadaşlar dogumdan önce sizce alınması gerekenler neler illa şunu al şu çok işe yarar dediginiz şeyler varmı ve hastane çantası hakkında fikri olan ilk gebeliğim o yüzden pek bilmiyorum 😌
Hilal-95 2105_iyiki 🤣🤣 bana kızacaklar belkı ama bnm düzleştirici geldi ilk aklıma fotoğraf çekılcem diye🤭🤭🤣
Bezelye_2 2105_iyiki kesinlikle hasta bezi. Bana ped yeter demişlerdi ama bebeğimin bezlerini kesip kullandım sonra
mrs_elisah Hilal-95 Ay bende çantayı takı toka makyaj malzemesigle doldurdum ama sezaryen den sonra bebeğimi alıp emziremedim bile kaldı ki foto makyaj 😁😁 normal doğum yapanlar alsınlar düzleştirici makyaj toka 😁😁
Hilal-95 mrs_elisah bn normal istiyorum ilk gebeliğim valla bılmıyorum baklım nasıl olcak valıze sığmadım kocam deliriyo🤣🤣
Hilal-95 2105_iyiki ben taç aldırdım gelmedi diye kıyamet kopardımda allahdan geldi bugün 🤭🤭 bakalım çekınmek çok istiyorum ama 🤣
mrs_elisah 2105_iyiki ben1 Paket almıştım bana yetti ama yanımda havlu kağıt götürdüm 3 4 kat yapıp havlu peçete koyuyordum araya. Onu değişiyordum sürekli. Külot gibi olduğu için çok rahat oluyor depend.