Lokumunannesii Kızlar 31+4 günlük gebeyim bebeğim makat duruşunda kafası sanki mideme baskı yapıyor ve sürekli oralarda çok yukarda erkek bebekler öyle olurmus derler ama korkuyorum açıkcası yaşayan var mı aranızda
Merveelisa Lokumunannesii makat duruşa da razıydım benmki hala yan duruyo yani 🤣 34 de öyleydi 36 da bakalm ne olmuş gorcez
Kumru_ Lokumunannesii Evet canım şuan 33+1iz benimki de erkek bebek ve makat duruyor. Benim de kaburgama baskı yapıyor kiriliyor sanki
Hilal1907 Lokumunannesii benimki kiz ve ayni pozisyonda ne zaman donecek bilmiyorumm. Oglumda hic yasamamistim.
Canmmel-26 Lokumunannesii bende 31 haftalığım kafası yukarıda bu ay başında gitmiştim doğum pozisyonundaydı ama şuan dönmüş doktor tekrar dönmezse Sezeryan yaparım dedi
Lokumunannesii Merveelisa kolları kaburgamı delecek gibi var ya öyle bir agrı giriyor ki bazen nefes alamıyorum🥴🤭
zel90 33+3 erkek bebek ve makat geliş hatta biraz yan,pozisyondan dolayı çok zorluyor beni, maşallah doğum pozisyonuna döner, dönmezse zorunlu sezaryen dedi dr.
Petyynut Lokumunannesii benim bebeğim kız en başından beri makat duruş şu an 35.haftadayım yemeklerden sonra kafası özellikle midemi çok baskılıyor gibi oluyor
Annesininkuzusu01 Lokumunannesii 36 haftalık olduk ve oğlum başından beri makat duruşta😂 Zaten 24. haftada gebelik zehirlenmem başladı yüksek tansiyon yüzünden suyum uzun zamandır sınırda fazla hareket edemiyor bu sebepten😂😂