Gulsumyalcin Üç gündür kanlı idrar sebebiyle doktora gittim tahliller sonucu kum veya taş olmadığı, Bebek baskı yaptığı için idrar kesesinin yırtıldığını söyledi. Benimle aynı durumu yaşayan var mı? Doktor şuan tedavisi yok dedi gebe olduğum için. 36+1deyiz
Gizem93 Gulsumyalcin bende kanli idrar sebebiyle 2 gun once acilde yattim 22.haftamdayim bana idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı dediler. Ürolojiye gidecegim kontrole çok korkutucu bir durum idrarda bianda kan görmek. Umarim kötü bir sorunumuz yoktur
Aycha Gulsumyalcin Geçmiş olsun. Bir başka doktora (üroloji uzmanı) daha muayene olsanız, belki o bir tedavi verir.
Gulsumyalcin Gizem93 evet ben tahlil yaptım iltihap kum veya taş çıkmadı çok şükür ama idrar torbası yırtılması dedi doktor zaten ağrım vardı bebek baskı yapıyordu şimdide kanlı idrar olunca iyice insan tedirgin oluyor
Gulsumyalcin Aycha son haftalarda günlerde olduğum için ürolojiyede gitsen bir şey yapamazlar dedi doktorum :(
Gizem93 Gulsumyalcin çok geçmis olsun son haftalarınız zaten insallah saglikla kucaginiza alırsınız bebisinizi