Karenim123 iki erkek annesiyim hiçbir ağrı sızı çekmedim çok rahat hamilelikler geçirdim, ikisinde de deli gibi tatlı yedim sadece iştahsızlık oldu kusma 5 kere olmamıştır birde hep karnım asagıda sivriydi ama suan kızım bize süpriz yapmak istedi ve hiç beklemediğim bi zamanda hamile olduğumu öğrendim suan 20+3 haftalığız ve 18.haftaya kadar kustum hamileliğimi henüz bilmiyorken sürekli uykum geliyordu hala devam sürekli uyumak istiyorum cinsiyet bilmiyorken ekşi erik için ağladım resmen 😂🙈 sürekli gaz sancısı adet agrısı gibi agrılar yaşadım ve karnım geniş bildigin midemden başlıyo kız çocuğuna dair ne belirtiler varsa hepsini yasıyorum anlicagın. Başta hiç istemedim beklemiyoduk zaten iki erkek çocuğu fazlasıyla yoruyor bi çocuk daha kaldıramam derken bi öğrendik kızımız geliyormuş gene kabullenmem bi süre aldı ama şimdi öyle sabırsızım ki heyecanla bekliyorum kızımı rabbim size de gönlünüzden geceni nasip etsin insallah 😊itiraf etmeliyim ki yalnız başta yine erkek olur diye korkmadım değil😂🙈