Karenim123 Koskafadime her hamilelik farklı demek ki benimde ablam oğlunda hiç kusmadı kızında mahvoldu kusmaktan
Deletedmom_33 Karenim123 Tek. Bahçeci Altunizade de yaptırdım orda 35 yaş altına çift embriyo transferi yoktu maalesef.
Yagmur2323 Deletedmom_33 bende kızımda aşılama işe hamile kaldım teksen Çamlıbel doktorum ablam da bahçecide çalışıyordu fakat yol mesafesinden dolayı oradan ayrılmak zorunda kaldı ablam hazirlama karşılama asistanlığı yapıyordu ben nişantaşı Amerikan hastanesinde oldum aşılamayı bahçeci de tahlillerim yapıldı @
CanimBebegim02 Başlarda tuzlu ve ekşi yiyordum 17. Haftada erkek olduğunu öğrendim şimdi ise tatlı şeyler yiyorum değişiyor.. Sağ tarafta hissediyorum 22 haftadayız
Aytflz Karenim123 birşey sormak istiyorum benim Son adet tarihim 21 haziran 5 gün sürüyordu ve düzenli olarak adet oluyordum ben kaçıncı gün hamile kalmış oluyorum ki acaba ☺️
Karenim123 Aytflz 21 Haziran tarihini birinci gün olarak baz alacaksınız ve saymaya başlayacaksınız 14. Günde yumurtlama günü oluyor tabi 28 günde bir regl oluyorsanız , 14. Gün . Ben misal 21 . Günde hamile kaldım o gün ilişki oldu
Hcrklk123 Karenim123 Canım her gebelil çok farklı ben hem kız hem erkek annesi olarak yorum yapıyorum üçünvüye hamileyim.Araya çok zaman girincede çok farklı oluyor insan bi sanki dayanıksızlaşıyor onu fark ettim.Ama en belirgin ayırt ettiğim durum karnımın şeklinden biliyorum.Kız olursa bütün yanlarından ağrı karnın büyüyor.Erkek olursa günğm geçer geçmez göbek minivik belli oluyor.Birde kız olunca ben çok bulantı yaşamadım.İlk erkek ikinci kızım oldu.10 yıl aradn sonra bir erkek bebek bekliyoruz.Erkekler beni aşşırı bulandırıyor kusmuyorm ama ilk üç ay hasta gibi oluyorum ama kızımda hiç öyle değildim.Birde bu farkı gördüm.Ama herkeste bir değil tabi.Kız çocuğu birazda ağır oluyor sanki bacaklarım çok ağrıyordu erkekte bel ağrıyor.Rabbim sağlık sıhhat ile kucağımıza almayı nasip etsin inşlh😊
Karenim123 Hcrklk123 benimde bildiğim kız bebekler bulandırır herkes de farklı demek ki 🥰😍 peki kaçıncı günde gebe kaldınız oğlunuza kızınıza?
Muhammedimm Karenim123 ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun dua ettiğiniz için 🥰🥰 İnşallah Rabbim sizede kız bebek nasip eder 🥰🥰☺️😍❤️🙏🤲🏻🤲🏻
Aytflz Karenim123 teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin ❤️❤️
Hcrklk123 Karenim123 kızım planlı olmadığı için bilmiyorum 😕ama şuan hamileliğimdeki 14. Gün dü kesin çünkü tek seferdi ve beklemiuoedum açılcası eşim şehir dışına gitmişti.Bizi çok şaşırttı.İlk oğlumda silik bende 15 yıl önce olunca 🤦♀️🥺☺️☺️
Naz96 Karenim123 Sağda hissettim,14. Gün kaldım,tatlı istedi(hala istiyorum)canım hep, ilk 3 ay yemek kokularından tiksindim özellikle sevdiğim şeylerden…kusmalarım ve tansiyon düşmelerim oldu ara ara
MerveNur- Karenim123 kasık ağrısı bi süre yaşadım hemen geçmedi. Bulantım hiç olmadı. Bebek sağ tarafta. Hangi gün kaldım bilmiyorum 😂 ve hep ekşi yiyorum yani illa limon gibi ekşi değil ama nar vişne suyu mandalina hep o tarz şeyler aşerdim ve her gün mutlaka yiyiroum bunlardan 😊
Muhammedimm Karenim123 ya adetten birkaç gün sonra hamilelik olmuşsa kız mı oluyor tam anlayamıyorum bunları ,
Derin0712 Karenim123 kasik agrisi uc gebeligimdede oldu iki kizim var oglum olucak oglum sag kasikta kizlar soldaydi kizlarima yumurtlama zamani hamile kaldim ogluma hemen adet bitiminde ekside yedim tatlida uc cocugumdada bulanti kusma asiriydi 12 hafta civari kesildi kucuk kizimda 9 ay bulanti ilaciyla yasadim oglum karnimda cok erken canlandi karnim cok cabuk cikti