Gulsumyalcin Bugün nstde hafif sancılarım çıktı 36+1deyim Bu hafif sancılardan ne kadar sonra doğum olur tahmini bilen var mı? Annem birkaç güne doğurursun diyor 😅
Bskaymazz1 Gulsumyalcin Bende 36+3 üm bende de hafif sancılar çıktı yarın gene kontrolüm var bakalım beklemedeyiz 🤷🏼♀️
Hilal-95 Gulsumyalcin 34 beri benmde var 🤣 36 oldum dün cıktı gene açılma felan yok sancı sadece 1 hafta snra tekrar gel dedi hayırlsıyla 37 olsaydım🤣
Selvi1 Gulsumyalcin benimde 40 üstü çıktı diğer kontrole gittiğimde yalancı sancı olduğunu söylemişti doktor 37+1 beklemedeyiz bakalım
Glsm48 Hilal-95 benimde 34 de sancım vardı ilaç verdi doktorum kasılma önleyici ve progestan sizede verdiler mi ? Şimdi 36+3 deyim
Dfdfdfdf60- Kızlar sıze sorum olcaktı 33+4 haftalıgım bebegımın suyu fszlaymıs yaşayan varmı aranızda
Gulsumyalcin Ebusss1 bildiğim kadarıyla yok şeker yüklemesi yaptırmadım ama keşke yaptırsaydım iri bebeğim muhtemelen var şekerim
Gulsumyalcin Selvi1 benim 20lerde ve hiç açılmam vs yok o zaman iki üç güne doğurma gibi bişey kesin değil dimi 😅😅
Hilal-95 Glsm48 fitil verdi enfeksiyon olablır dedi baska bsy vermesi serum felan takalım dedi ama ben kendım pek hissediyorum diye onuda vermedi
Glsm48 Hilal-95 hmm bana o gün serum ve ilaç verdi ? Sancılarım çok sık ve sürekli 100 deydi , antibiyotik de verdi sonrasında ama sarı akıntı geliyor sürekli ve çok yoğun , adalat ve progestan kullanıyorum
Hilal-95 Glsm48 hmm anladm geçmiş olsun kuzum benm 2 kez yukseldı 70 100oldu bndede akıntı malsef var🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Ama zaten 36 olduk artık 37den snra gelebilir allahın izniyle🙏🏻
Glsm48 Hilal-95 evet cumartesi randevum var ilacı bırakırım artık , evet doğum zamanı yaklaştı sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Hilal-95 Glsm48 aminnn inşallah 🙏🏻🙏🏻 Kocam hergün soruyo doğuruyomusun diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Herkes beni beklıyor sankı iştem izin almak için🤣🤣