Berru Medicine da kadim dogum doktoru şöyle anaç,guleryuzlu,burnu havada olmayan,doğal bir doktor önerisi olan varmı iki doktora gittim o hastanede ama.ikisinide sevemedim
Bskaymazz1 Berru Canım bende doktorumu değiştirecektim bi ara o yüzden araştırdım. Sibel Arslan Barut çok iyi diye duydum. Birde arkadaşımın ikizi gidiyor Derya Sivri Aydındı sanırım o ondan çok memnunmuş mesela benim onun hakkında bir bilgim yok ama Sibel hanımı baya araştırdım tavsiye ederim 🥰
Berru Berru benim.aradigim. daha anaç ,guleryuzlu,tea hanim bana dik geldi ve birncok kisidende aynı şekilde duydum
Shrshn001 Berru ben üç dört arkadaşın tavsiyesi ile gittim tea hanıma hepsi de çok memnun olduklarını söylemişlerdi açıkçası ben de memnun kaldım ki gitmeden önce hepsi aynı şeyi söyledi biraz soğuk gibi görünür ama işinde çok iyidir diye hatta bi arkadaşım iki doğum yaptı ikisinde de tea hanımı tercih etti, yani evet biraz soğuk mesafeli gibi ama öyle olması bi yerde daha iyi benim için sorduğum hiçbir soruyu cevapsız bırakmadı şimdiye kadar be bildiğim kadarıyla normal doğumu destekleyen bi doktor benim için en önemli konu da buydu zaten
Hayallerim95 Berru arkadaşım orda doğum yaptı vi doktordan bahsetti bugün çok memnun olduğunu defalarca kez dile getirdi üstüne basa basa ismini öğreniyim yazayım size olur mu
Berru Shrshn001 yazdiklariniz için teşekkür ederim yalnıs anlamayın illaki iyidir ben kötü demedim ama aradığım sicakliktaki birndoktor değil yoksa mutlaka iyidir.bilmem bilirmisiniz daha önce aynı hastanede Nuriye Ünsal vardı mükemmel bir doktordu.onum gibi bir doktor arıyorum ama bulamiyorum.bemim üçüncü bebeğim normla doğum yapıyorum Nuriye hanim doğumun başından sonuna kadar yanıma samdalye çekip beklemişti epidural olduğum için ben uyuya kalmışım yinede gitmemiş beklemis
Berru Bskaymazz1 Derya sivri aydın a gittim onuda beyenemdim.kadin çok iyi bir doktor herkes ameliyat onu oliyor ama okadar yorgunki kafasını masadan kaldiramiyor.Sibel barut duydum ama gitmedim eşi çok iyi bir çocuk Ramotoloji doktoru ve oğlumun doktoru.Nasil ilgili guleryuzlu sen sormadan anlatan bir doktormu
Bskaymazz1 Berru Ben Nisa hastanesine gidiyorum suan da orda takipli değilim ama gitsem emin olun Sibel hanıma giderdim
Berru Bskaymazz1 nisa da kime gidiyorsunuz ben oraya gitmek istiyorum ama esimmuzsk diye istemiyor memnunmusunuz doktorunuzdan ve oradaki doğum yaoacaksiniz.odalar için çok eski hemşireler içinde çok ilgisiz diyorlar doğrumu
Bskaymazz1 Berru Canım burda Seymin Turan’a geliyorum çok da memnunum gayet güleryüzlü herşeyi açıklayıcı anlatıyor. Odaları eski falan değil öyle 2 yakınım da 2 çocuğunu burda doğurdu herşeyinden memnunlardı bende ondan buraya geldim iyi ki de tercih etmişim