blueberyy00 Busra5106 acaba herkeste oluyor da insanlar dikkat mi etmiyor ben mesela akşama kadar yatıyorum aklım elim hep karnımda en ufak kipirtiyi fark ediyorum bız mi çok dikkatliyiz acaba😂
hayalperisi Minnakkurabiyeveannesi27 kaç kilo aldınız acaba ? Biz 18+2 olduk çok şükür ne bir kaşıntı ne de bir gerilme henüz olmadi daha kilo da almadım pek ondan olabilir belki de.
Minnakkurabiyeveannesi27 hayalperisi şuan 19+4 63 ile hamile kalmıştım sanırım şuan 67-68 civarı oldum 🤦ben bayağı olarak kilo aldım diye düşünüyorum 🙄
CanselUrgnc Happy_97 sabahları 2 kuru kayısı ye bide gün içinde bol bol su iç faydası olur ben yasamayim diye hergun yerim kayisiyi
hayalperisi Busra5106 bol su içip bol bol nemlendirin inşallah iyi gelir doktorum kantaron ve bebe yağını önermişti bana.
Meliha__ Gnscgla doktor kız demişti ama net konusmadı 1 ay sonra tekrar bakarız demişti 2 hafta sonra tekrar gidicem İnsaAllah sizin ki belli mi
hayalperisi Busra5106 hayir bende hiç olmadı ama doktorum olası durumları önceden söylüyor ve eğer olursa yapmam gerekenleri de söylüyor mesela çoğu kişi badem yağı oneriyormus benim doktorum kesinlikle kullanma demisti tüylerden kurtulman zor olabilir demisti
Meliha__ Gnscgla yaa ben ilk gebeliğim de de hep beş ağrısı çektim oda erkek :) saglıkla dogsunlarda kız erkek önemli değil 😊
hayalperisi Minnakkurabiyeveannesi27 bence normal almışsınız ama bünye kilo alıp vermeye alışık değilse o da çok etkiliyor benim doktorum ısrarla kilo almam gerektiğini söylüyor ama çok yavaş alıyorum çok şükür ki bebiste sorun yok o yüzden pek takılmıyorum önemli olan o çünkü
Minnakkurabiyeveannesi27 hayalperisi benim doktorum da aksine kilo almaya diye ofkeleniyor sennkilo aldıkça çok yedikçe bebek buyumeyecek normal yemen gerekenleri yesen yeterli diyor 🤷
Busra5106 blueberyy00 doktorumibaradim canım bakamdan bilemem ama kasik fitiginolabilir dedi korkuttu beni
blueberyy00 Busra5106 sanmıyorum ya korkutma kendini tek sende olan birşey değilmis ki bu durum inşallah yoktur öyle birşey bende doktoruma sorcam yarın gidicem bende ama seninki tuvaletten sonra ve önce olması biraz farklı bana göre
blueberyy00 Busra5106 valla bu ya gaz sıkışması felan şişlik yada bebek fıtık felan hadi sen öylesin diyelim hepimiz mi fıtık olduk 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ bana iki ihtimal geliyor ya bebek toplanıp sertleşiyor ya gaz sıkışması oluyor