blueberyy00 Kzncbsra yani değişik bı dönem hevesle randevumu bekliyorum cinsiyetimiz kesinleşsin diye bel ağrısı ve kassik ağrıları oluyor ama çok şükür iyiyiz
blueberyy00 Kzncbsra kaç haftaliksin tam bende de oluyor karin sertliği hatta bazen sağ tarafta bariz oluyor dokunduğumda bariz hissediyorum sertliği duruyor sonra yumusuyor bazen göbek hemen altında oluyor 16+3 bebiş mıdır acaba
blueberyy00 Busra5106 Yaa bende tek oluyor sanıyordum bu bende de sağ tarafa oluyor az önce oldu daha yeni sırt üstü yatarken hemen baktım dışardan belli oluyor aynen bende acaba bebek mi diye düşünüyorum 16+3 uz biz de
blueberyy00 Busra5106 benim randevuya iki hafta var daha ne zaman gideceksiniz sorarsanız bana da söyler misiniz
Busra5106 blueberyy00 meraba ben doktora gidemedim haftaya gidecem o sertlesme hala varmi sizce doktira gittinizmi bende hala var korkuyorum ebeme sordum anlayamadi olmamasi lazim dedi korkuttu beni
Busra5106 blueberyy00 canim doktora gittim ben dayanamadim ciktim gittim kotu bisey degilmis bazi gebelerde okir onemli bisey degil dedi gösterdim sisen yeri orda fitik olmaz dedi sukur rahatladım size haber etmek istedim
CanselUrgnc Happy_97 sabahları 2 kuru kayısı ye bide gün içinde bol bol su iç faydası olur ben yasamayim diye hergun yerim kayisiyi
Mrsvaroll ozge07070 nasıl öğrendiniz bana kıza benziyor dedi yüzde vermedi 16 haftada sadece kıza benziyor dedi eşim askerde ona sürpriz yapıcam haftaya salı gidicem ne fotoğraf veriyorlar ne bişey söylüyorlar
ozge07070 Mrsvaroll canım ben 12+6 gittiğim zaman tahminde bulundu %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi minik bişey vardı bacak arasında ama bu haftalarda kızla erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi 17+0 da tekrar gittim bacak arası bomboştu kıza dönmüş dedi 100 de 100 kız dedi https://resmim.net/i/SfSHkb Böyledi bacak arası
Mrsvaroll Ben 18 hafta olucam işte eşime sürpriz yapabilmek için acele ediyorum asker çünkü belli olur mu olmaz mı üzülüyorum çok çabaladım çünkü
Meltem00 Bizde 16+5 iz bel ağrısı sık wc çıkma ve göbeğime baktgmda baya kalp atması gıbı hatta elımle dokunup bekleyınce hssedıyor gibiyim bazen sizde de sol tarafa yatınca filan toplanmış GB olup kasıklarınıza agrı oluyor mu ?
blueberyy00 Busra5106 bende daha gidemedim ama önce daha sık oluyordu bende yumruk gibi bir tarafa doğru sisiyordu sağ yada sol biraz durup yumusuyordu son 2-3 gündür olmuyor eskisi gibi bir iki kere günde belki azaldi bende kontrolumede daha var soramadm doktoruma o yüzden
Busra5106 Sedadefne01 merhaba o sertlik sizde hala varmi doktora gittinizmi ben daha gidemedim ama cok korkuyorum kotu bieseymi diye lutfen cvplarmisinz
Sedadefne01 Busra5106 ben gittim sordum canım yorgun olduğun geceler toplanıyordur dinlen dedi. Ayağın altına yüksek bi yastık alarak (birde ayak altı derken yüksek yastığı baldıra doğru çekersek karın daha dengede olurmuş çocuk daha rahat hareket edermiş) böyle tavsiye etti bana. herkeste aynı mı bilmiyorum ama benim o hafta misafirim vardı çok yoruluyordum haklı olma payı var dedim.
Busra5106 blueberyy00 benim sadece uzanjnca oluyor cnim sirt ustu seneede oylemi yarin gidemesemde doktorumu ariycan dua edelim kotu bisey olmasin
blueberyy00 Busra5106 evet sırt üstü uzandigimda oluyor bende de inşallah değildir kötü birşey ama birkaç postta daha bu haftada aynı seylero yaşayanları okuyunca normaldir diye yordum ben eben olmamalı diyince bende bı tedirgin oldum yarın doktrunu ararsan yada giderse bana da haber verir misin sende de aynı oluyor demi sırt üstü uzanırken bı bolgede sertlik şişlik oluyor biraz durup geçiyor
Busra5106 blueberyy00 tipkisi diyenilirim tabibhaber veririm inan senide dusundum belki benden haber bekliyirdur diye ikimizinkide ayni olunca gidersem ilk sana soyliycem ararsam yada
Busra5106 blueberyy00 bide benim genelikle tuvalet e simisinca yada tuvaletten cikinca uzaninca oluyor uzanmayinca hic yok kasikma diyorlar heralde bu duruma magnezyum kullaniyirmus boyke olanlar diye duydum bakalim ne diycek
Mihriballim Busra5106 bendede aynısı oluyor özellikle sabah uyandığımda yumruk gibi Bi tarafta sertlik oluyor o tarafa toplanmış gibi hissediyorum Bi kaç dk sonra kayıp gidiyor sizede mi böyle oluyor