rabiagucer03 Annenaz bende burdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım daha 1 saat oldu kargo geldi hemen çalıştırdım bakalım gece nasıl rahat yatacak mıyız 🥰
Sermec27 Annenaz biz üşüyoruz 1 aydır petek yanıyor ama bebek oldugu için erken başladık petek yakmaya 🥰
Vendor Annenaz soğuk buhar kullanıyorum zaten kullanmadan önce de kapıyı Aralık bırakıyordum dr öyle önermişti…yoksa burun tıkanıklığı kuruma oluyor ben bile yatamıyorum bebekler çok rahatsız olur diye düşünüyorum hayat kurtarıcısı bizim icin
Nil1308 bahtnurr1 yani o da oda ısısını dengelemek için faydalı oluyor mu yoksa sadece rahat nefes almayı mı sağlıyor bende evı ısınmayan bırı olarak dogum olmadan almak ıstıyorum da bıraz bılgılendırirsenız sevınırım☺️
bahtnurr1 Nil1308 odayı ısıtmıyor canım sadece rahat nefes almayı sağlıyor. Sıcak buhar önerilmiyor zaten solunum açısından rahatsız ediyormuş
honeyland Sermec27 ne yapmamız gerekiyor acaba ben bir kaç yerde okudum da Petek üstüne ıslak havlu veya su dolu kap koyanlar var faydası oluyor mu acaba
Sermec27 honeyland sanırım nemli şehirlerde önerilmiyor canım şehrin kuruysa kullanablrsn buhar makinesi 🥰
Sibel0330 Annenaz bende Urfa’da yaşiyorum benimde öyle oluyo bozagım kupkuru uyanıyorum bişeye karar werirseniz benide bilgilendirirmisiniz bende almak istiyorum bu arada hangi hastaneye gidiyorsunuz ☺️
Annenaz Sibel0330 tabiki size de söylerim 😊 Ben merkezde oturmuyorum. İlçede klinik var oraya gidiyorum. Diyarbakır’da devam edeceğim 😊 siz hangisine gidiyorsunuz
Sibel0330 Annenaz ben karaköprüde oturuyorum özel metrolife hastanesine gidiyorum doktorum Tuna Akçal Diyarbakırlı kendisi çokta memnunum kendisinden ☺️
Asyamira marbling10 peteklere suluk takabilirsiniz, çamaşırları içerde kurutabilirsiniz, odaya bitki koyablirsiniz
Annenaz Sibel0330 operatör doktor normalde yaptırabilir hastanelerle anlaşıp ama tercih etmiyor anladığım kadarıyla