Zeynepasi Gecen hafta beta hcg 423 ile hamileliğimi öğrendim fakat bu hafta gittiğimde keseyi göremedik doktor kilolu olduğum için geç gorunebilecegini söyledi bu durumu yaşayan var mi
ersoysrn Zeynepasi kaç haftalıksınız şuan? Ben de ilk gittiğimde göremedim beta sonucum çok yüksek olmasına rağmen. 7. Haftada kese ile birlikte kalp atışını duydum. Karın bölgesi yağlı olduğunda görüntü almak zorlaşıyor.
Semaen Zeynepasi banada bagırsakların önüne düşüyor göremiyorum dedi 😀 sonra baktım bu iş devlette olmayacak özel cihazları daha kaliteli orada gördüm çocugumu . Siz devletemi gittiniz?
Elsu26 Zeynepasi benim de görünmedi 7 haftalıktım alttan baktı o zaman gördük kalp atışını da o zaman duyduk 😊
Zeynepasi ersoysrn kac haftalik olduğunu tam bilemiyorum polikistik varsi bende o yüzden düzensiz oluyordum hamile olduğuma bile şaşırdım zaten
Zeynepasi Bende haftaya tekrar gideceğim adet düzensizliğim olduğu için tam olarak ne kadar olduğunu da bilemiyorum
Semaen Zeynepasi olabiliyor evet kafana takma ilerleyen haftalarda görünüyor daha çok yeniyse görünmeyebilir