Hapykids Merhaba hamiş anneler🤗Gaziantepte hangi hastanede ve doğum ücreti ile bilgisi olanlar yazabilir mi??
Sevilayilmaz Hapykids Merhaba canım ben bossan da doğum yapmayı planlıyorum Allahtan bisi olmazsa şuan 4500 ama bütün hastaneler zam yapmış bossan hariç, eğer yapmadiysa bu fiyat, yaptıysa 5000 olmuştur heralde
Sevilayilmaz Hapykids tabi doktora göre değişiyor. Özel kliniğe gidiyorum ben. Hastane içindeki doktorlar da fiyat farklı
Hapykids Sevilayilmaz valla canim bilindik bi kaç tane hastane var özel olarak 2.500 2.800 arasi degisiyor..Benimki de baya yüksek fiyat söyledi
Hapykids Sevilayilmaz hm biliyom o kliniği ben de melek ekici farklı hastanelere baktnz mi peki hani fiyat konusunda soruşturdunuz mu
Sevilayilmaz Hapykids bize doktorumuzun söylediği hastanelere baktık ama benim içime sinmedi açıkçası ve çok fark yok fiyatlarında 500 aşağı yukarı oynuyo sadece ama bossan yeni olduğu için daha temiz.
Hapykids Sevilayilmaz doğrudur canim rabbim sağ salim sağlıkla evlatlarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.Muane ücreti ne kadar abdullah beyin