Vahidesen_26 38 haftalığım henüz daha çatı muayenesi olmadım ama çok korkuyorum olan anneler bilgi verebilir mi acaba.?
Sumeyyeee Vahidesen_26 Oldum kaç kez hemde Ama hiç korkulacak bişey yok Sadece insan rahatsız oluyor acıdan felan değil Huylanmak gibi bişey ama korkulacak bişey değil
Babymoomy Vahidesen_26 acıtacak bir işen değil 10sn sürüyor sadece huylanıyorsun yani sonuçta farklı bir el dokunuyor bi irkile bilirsin o yüzden
Sedaakgulx Vahidesen_26 doktorlar som günler gelince yapiyolar bisey olmadıkça. Ben bir defa sancilarim var diye oldum inş çok tedirgin oluyo ama kasma kendini çok acimiyo hemen bitcek diye rahatlat kendini
Biranneadayiiii Bende dün oldum canım 38+2yim hiç ama hiç acımadı merak etme çok kısa süren bı olay saniyelik yani kimsenin dediğine aldanma 😊
Vahidesen_26 Biranneadayiiii valla uykularım kaçtı ya kime sorsam acıyor bayağı bir ittiriyorlar diyorlar peki özel de mi devlette mi oldunuz.?
Biranneadayiiii Vahidesen_26 özelde oldum canım ama gerçekten korkucak bişey yok kendini sal içinden dua et hemen bitiyor zaten çok kısa süreli
Vahidesen_26 Sedaakgulx inşallah haftaya kontrolüm var kesin yapar gibime geliyor doktor birşey demedi ama bakalım