Ozgemir05 Arkadaşlar ben 29. Hafta ma girdim ve kilolu bi şekilde hamile kaldım herkes hamileliğim de daha çok yemek yiceğimi kapıdan sığmıycağımı falan söylüyordu çok şükür ki öyle olmadı ilk 3 ay 4 kilo verdim. Sonrada şuana kadar 8 kilo aldım. Fakat herkes bana gittikçe zayıflıyor sun diyor. Hoşuma gidiyo aslında inşaallah bebeğim alıyordur. Neyse demem o ki ben artık dikkat ediyorum sadece bebeğime yarıycak şeyleri yiyorum biraz da günlük hafif hafif sporlar başladım bari çok fazla almiyim. Sormak istediğim ise doğumdan eve gelince doğum yapan anneler kaç kilo gitmişti.
MasalAlparslanMom Ozgemir05 normal Doğum yaptım . 14 kilo almıştım ama 57 kiloyla hamile kalmıştım fazla kilolu değildim. Çocuk 3500 doğdu. 6 kilo gitmişti Doğumdan hemen sonra. 10 gün içinde 12 kg eksilmiştim
Ozgemir05 MasalAlparslanMom ayy maşaallah ben kiloluyken hamile kaldım ve doğumdan sonrası için korkuyorum bide hamileliğim ilk aylarında son beş yılda görmediğim bi kiloya inmişti doğumdan sonra bari en az bi beş kilo gitse
Ozgemir05 deletedmom351 çok güzel valla ben bi beş kiloya razıyım inşaallah kafamdaki kiloya ulaşırım. Emzirirken de çok yemek istemiyorum insan çok acıkıyormuş ama dikkat ederim herhalde