prensesannesiiiiiiii Selam güzel anneler 🌸 canım cok nar istiyor ama hamileyken nar bebegi düsürür falan diyorlar, bebege kötü etki ediyormus vs. Dogruluk payı var mıdır bilemedim,aseriyorum da 🥴
SayeMom prensesannesiiiiiiii bebişi mi düşürür? Ben 1-2 narı ayıklayıp kaşık kaşık yedim hiçte bişey olmadı kan yapar vitamindir 👍🏼
Esma40 prensesannesiiiiiiii ay ilk defa duydum bende dun oturdum kasik kasik yedim valla kan olsun vitamin olsun diye :/ dogrulugu yoktur bence ya
Asyaveannesi36 prensesannesiiiiiiii hurafe canım onlar ya günde bir tane yiyorum çok şükür 29.haftamdayım
Elfvli prensesannesiiiiiiii hiçbir şekilde doğruluk payı yok . Gecen kış o kadar çok nar yedim ki size anlatamam. Guclu bir Antioksidan ve c vitamini kaynağı. Bol bol yiyin.
Sarisinbiiiranneeee prensesannesiiiiiiii ne düşürmesi ayol 😂 her oturuşta iki tane ayıklayıp kaşık kaşık yiyorum şimdide aklıma getirdiniz yine öyle yapıcam😂😂😂
mucizegebelik6 prensesannesiiiiiiii dusuk riskim olmasına rağmen eşim nar suyu sıkıyor içiyorum oyle bisi yok yanı rahat ol
Ozlm007 prensesannesiiiiiiii bende korkudan bişeyleri yemeden hamilelikte yararlı mı diye aratıyorum narda öyle çok vitaminli bir meyve hamile kadınların günde bir tane yenmesi tavsiye ediliyor gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canım çekti 😂 gidip yiyim bari 😂