prensesannesiiiiiiii Selam güzel anneler 🌸 canım cok nar istiyor ama hamileyken nar bebegi düsürür falan diyorlar, bebege kötü etki ediyormus vs. Dogruluk payı var mıdır bilemedim,aseriyorum da 🥴
Nur6102 prensesannesiiiiiiii az önce bi kase nar yedim ve son üç dört gündür hergün yiyorum ilk defa duydum böyle bişey Allah korusun
PelinAtes prensesannesiiiiiiii nar yüksek c vitamini içerdiği için hamilelikte tüketilmesi çok kıymetli. Bebeğe kilo aldırır anneye de güç verir. Lütfen böyle şeylere inanmayın. Ben sık sık nar suyu içiyorum çünkü aralarındaki o beyaz kısım daha fazla hücre yapıcı madde içeriyor. (Getir uygulamasına bakarsanız ordaki markadanin adını hatiayamadim bulursam geri dönüp yazicam mutlaka) havuç nar portakal karışımı çok faydalı ve bebeğe kilo da aldırıyor tavsiye ederim.
denizin_annesii prensesannesiiiiiiii ben her hafta tüketiyorum wala hata o kadar seviyorum ki bazen günde iki tane de yiyorum iki günde bir bazen hergun tüketiyorum bı zararı varmı bilmiyorum ilk defa duydum ama bebeğim harektli yani bı sorun yok gibi
Snnx prensesannesiiiiiiii benim doktorum ilk üç ay yeme dedi kan sulandırıcı özelliği olduğu için düşük riski yükselir dedi eğer canın çok isterse az porsiyon yiyebilirsin dedi 2 aylık hamileyim canım yani bazıları hurafe demiş ama benim doktorumda bunu önerdi
Sdadmrbas Kaç haftalık hamilesiniz bilmiyorum ama ben 27. 3 gün önce yedim valla ilk defa sizden duydum böyle bir bilgi
prensesannesiiiiiiii Sdadmrbas 27+5 günlük gebeyim. Bende ilk kez duydum hürafe olduğunu biliyorum ama ister istemez aklıma takıldı
prensesannesiiiiiiii PelinAtes merhaba, yorumunuz icin tesekkur ederim. Markayı bulursanız lütfen yazın,sevgiler🌸
OzlmMmmm Bu bir yanılgı bence nar faydalı bir meyve her şeyin fazlası zararlı belki öyle bir şey olabilir. Onum dışında bir sorun çıkacağını düşünmüyorum
PelinAtes prensesannesiiiiiiii elite markanin adı. Normal markettede vardır büyük ihtimalle. Hatta %100 organik nar suyu olarak geçiyor
zel90 Son iki haftadır nerdeyse hergün yiyorum, hurafe bence,müthiş bir antioksidan kaynağı ve Cvitamini, bundan mahrum kalmamak gerek
deutschetraum prensesannesiiiiiiii off kim sallıyo kimm 🤦🏾♀️ 6 aylıı hamileyim 2 aydır her gün yiyorum
Mavi87 prensesannesiiiiiiii yiyebilirsiniz .. ama her yediğimiz gıda gibi aşırıya kaçmamak lazım. Kararında tüketin 😊