MomHero2 bebegimizibekliyoruz1 benim 3 adet tulum 3 adet 10 lu set 3 adet 5 Li set 4 5 adet te alt üst ayrıca ekstra bir penye battaniye hastane çıkışlarınızda battaniyeleri var toplam 4 adet penye bir peluş battaniye bir triko battaniye sadece bunlar ↉ ay 18 günlük kızım 10 gün yoğun bakımda kaldı bir haftadır evde yetersiz geliyor iki kere yıkadım çamaşırlarını. Kusan bir bebek olduğu için sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum
bebegimizibekliyoruz1 MomHero2 ay eşiniz falan alsa yine de zorlanıyorsanız siz gitmeseniz havalar da soğudu ya hasta olmayın bebişle
Deletedmom_33 bebegimizibekliyoruz1 Kraft e bebekte bana ağır geldi. Yoyko bende düşünüyorum 8-10 kg yazıyor ağırlık olarak yine de bakmak lazım ☺️
Sedefavc bebegimizibekliyoruz1 zıbın alın yenidogan Ağız mendili alın Bence tecrübe dayanarak söylüyorum yenidoğan da tulum çok kullanisli oluyor alt üst takımdan diyebilirim
Sedefavc bebegimizibekliyoruz1 Tulum çok rahat bebeği tutmak kucağa almak bile daha koaly oluyo canim
blessed Kızlar kış bebeği olunca tulumun içine uzun kollu zıbın mı giydiriyoruz sadece bacakları üşümüyo mu nasıl oluyo tek kat giymiş oluyo ya kafamda deli sorular😅