Bankacianne48 mucizegebelik6 suan 7.gunum ve hepsi gitti 😅😅 ilk cocugumda da 10 gunlukken aynı kiloya dönmüştüm iki çocuklu anne olarak 50 kiloyum bünye meselesi. Herkes bir olmuyor
Birgul mucizegebelik6 yedim hiç vermeye uğraşmadım ama gitti 😂😂 gece kalkmak bambaşka bi tempo gidiyo yani anlamıyosun.
kizanasii mucizegebelik6 önüme ne koyarlarsa yiyorum😂 bir de iştahım çok açıldı muhtemelen emzirmenin yarattığı kayıp yüzünden
DamlaNur29 mucizegebelik6 aslında yediğim öyle bişe yoktu bence yemekle alakalı değilde bebekle alakalı oğlum ilk günden beri haftası ileri çıkıyordu suan 2 .ye hamileyim bundada yiyorum ama haftasıyla uyumlu gidiyor bence bebeğin yapısı ile alakalı bu durum
Momy11 mucizegebelik6 5 kilo almıştım toplamda doğumdan hemen sonra 2 kilo gitmişti bugün 13.günüm hepsi gitti ama birde erken doğum yaptım ben 🙄
Hlyarsln mucizegebelik6 Ayyy belki de yaa haklı olabilirsinz peki ben şişlik ödem nasl atacm bunu vucuttan tamamen 🤦♀️
mucizegebelik6 Hlyarsln ödem bol su içmekle alakalı oluyo süt olsun diye de mesela tatlı şeyler Yemek yerine bol su ve yeşil yapraklı sebzeler yersen hem kilo vermiş olursun hemde süt konusunda sıkıntı olmaz diye dusunuyorim