Elcintoytekin Bugün ilk defa nst girdim sancım çıktı doktor 2 gün yat dinlen hiç bi iş yapma erken doğum olabilir dedi yaşayanlar var mı bu durumu 😔
sinas Elcintoytekin 29. Haftada yaşadım şu an 35+4 haftalığız. Bol bol dinlenin ilaçlarınız kullanın. Zamanında gerçekleşir doğum umarım
Elcintoytekin sinas inşallah hamilelik boyunca benim hiç şikayetlerim olmadı ama bu 31 haftaya girince hafif hafif agrılarım oldu ama ben normal diye dinlenmedim şimdi ise yatıyorum hiç kalmıyorum 😔
Elcintoytekin Mujde0808 evet ama bişey olduğunu söylemedi hani iyi dedi perşembe günü tekrar nst giricem
Mujde0808 Elcintoytekin iyi o zaman cunku benimde nstde sancim cikti alttan muayene edince de rahim incelmis dogum her an olabilir dedi 😁
Mujde0808 Elcintoytekin 35+3 ama bebegim 37+6 gozukuyor ultrasonda yani her an doğabilir dogarsa da erken dogum sayilmaz artik olgunlasmis bi meyve gibi dedi :)
Elcintoytekin Mujde0808 o haftada hiç Bişey olmaz evet çünkü 37 haftayı bile geçmiş oluyor ama benim için çok erken olur eger gelirse bebeğim 😔