tazeannecik1 Kızlar bilgisi olan var mı yani bir sorun olur mu ya detaylıya girdim bebeğimde bir sorun çıktı,haftaya tekrar bi detaylıya giricem sıkıntı olur mu acaba böyle aralıkla ultrasona giren var mı ?
Eylul2797_ tazeannecik1 Bi sorun olsa doktor gir demezdi bence ama ultrasonfa da güvenme dogru cıkma ya bilir
Lulikli tazeannecik1 kuzu randevu bulamazsın muhtemelen 1 hafta sonraya ben bile bak kaç hafta oldu arayalı 8 kasıma verdi daha önce yok demişti. Belki iptal eden olduysa yer açılmış olabilir ama inşallah geç olmadan yer olur 🤲🏻
[silindi] tazeannecik1 ben herhafta ultrasona giriyorum riskli gebeligim var hatta günde 2 kez bakıldıgı bile oldu 22 haftadayım çok şükür sıkıntı yok
Eylul2797_ Kızlar detaylıya kacıncı haftada giriliyor bide gidince direk git gir mi diyolar yoksa randevu verip baska zamanımı cagırıyolarlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Lulikli Eylul2797_ canım ben eskişehirde üniversite hastahanesinde giricem 21+5ken. Aradım ücretli muayne randevusu dedim randevu aldım. Ücreti 325 tl. Ama sanırım bi kere gidip muayne olduktan sonra sıra verildiğinde 150 lira civarı bir şeymiş. 19-24 hafta aralığında yapılıyor diye okumuştum ama bilemiyorum ne kadar doğrudur doktorlar ne der. İdeal zaman 21+22 diye okumuştum başka yerlerde de.
tazeannecik1 AnnesiyimM53 Fotoğraf attım canım sayfamda var tekrar atamadım şuan problem olan şeyi yazıp sormuştum böyle olan var mı diye
ggkca tazeannecik1 ben girmiştim ilk özel de girdim aminyotik bant çıkınca Şehir hastanesi perinatolojiye yönlendirdiler orası da emin olmak için tekrardan detaylı istedi. Doktor acil durum isteyince hemen ertesi gün için detaylı randevusu verdiler.
Buseylul tazeannecik1 1 hafta arayla ultrasona girmek sorun olmaz . Son ay zaten her hafta bakiliyo giriyosun mesela
tazeannecik1 Kızlar hepinize cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim biraz canım sıkkın o yüzden tek tek yazamıyorum kusuruma bakmayın 🙁