busrakoylu Kızlar doktorumu değiştiriyorum lütfen memnun kaldığınız gerçekten gözü kapalı önerebileceğiniz devlet özel fark etmez bi doktor var mı😒
Nnurmehmet busrakoylu Özel Ortadoğu hastanesi Önder Başeğmez ilk kızımda da ona gittim şimdi de ona gidiyorum çok çok memnunum tavsiye ederim çok ilgili bir doktor vr herşeyi en ince detayına kadar uzun uzun anlatıyor canım doktorum 🥰🥰
Gulali busrakoylu ben gökmen sukkene gidiyorum tavsiye ederim ilgili bi doktor şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım inşallah ta yaşamam
busrakoylu Deletedmom16362 bende Başkente gidiyordum doktordan yana hiç şansım olmadı artık doğuma kadar Allah izin verirse şimdiki bulacağım doktorla devam etmek istiyorum ama bulamadım gitti kafam çok karışık…😒
Mizgin2020 Deletedmom16362 guzelyali da hangi doktora gidiyorsun bende Bayram Bukana gidiyorum bu ay rahim filmi çekildim
Bahar0102 busrakoylu mrb başkentte hangi doktora gidiyorsunuz bende başkentte gidiyorum songül alemdaroğlu gayet memnunum
Deletedmom16362 Mizgin2020 Yasemin İlkit’e gidiyorum ben. Muayene ücretleri yükseldi maalesef. Doğum ücretini biliyor musunuz?
Mizgin2020 Deletedmom16362 ben hamile değilim canım 2 yıldır çocuğum olmuyor en son bayram bukanı buldum bu ay hsg çektirdim inşallah rabbim nasip eder bana da Doğum ücretiyle ilgili bilgi sahibi değilim
Deletedmom16362 Mizgin2020 Kusura bakmayın hamilesiniz sandim. Umarim en kısa zamanda sevindirici haberi alirsiniz. Sizin icin dua edeceğim.