Deletedmom15257
BurcuE arkadaştan bilgi alabilirsin cnm
Hamidekara
Tebrik ederim saglikla büyüsün kızınız benim de az kaldi doguma insallah adi da aymira olucak isimleri cok benzer 😊🙏 masallah size
Asrinbaby
[bilinmeyen] sancı kısmı biraz ağır geçiyor sanirim Allah bizlere de dayanma gücü versin çok korkuyorum o kısımdan. Gözün aydın bebeginle uzun ömürler dilerim 😍
Oykuzey
Allah bağışlasın. Analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin rabbim. Gözünüz aydın. 😌
gigi
[bilinmeyen] hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi oradan getirtmemiz gereken birşey var mı acaba ben onu merak ediyorum kanguru felan ucuz diyorlar bir arkadaşım Amerika da birşeyler isteyeceğim ondan ne istesem diye düşünüyorum
smyyeabic
Allahim anali babali büyütsün darisi bize. Bizde 38 haftalik olduk normal dogumdan bizde korkuyoruz
Oglununannesi
[bilinmeyen] çok güzel ya maşaallah Amerikalılar kadar olamadık şu normal doğum konusunda tebrik ediyorum sizide doktorunuzuda👏🏻👏🏻
Zeynepcelik
[bilinmeyen] cok cok gecmis olsun ve Gözünüz aydin olsun bebeyinle güzel yillar bir ömür boyu sizle olsun bizde bekliyoruz yarin son günüm hastaneye gidicez viyanadayim bende Insallah senin gibi bende hikayemi yazarim mutlu bir son☺🤲🤲❤
Kbrzynp
[bilinmeyen] kaç kilo doğdu bebeğiniz ☺hoş gelmiş annesinin kucağına☺
Oznur41
[bilinmeyen] Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍
Rumeysaylz
[bilinmeyen] Güzel ve zorlu bir hikaye olmuş ama sonunda o mis kokulunuza kavuşmuşsunuz tebrik ederim Allah size bağışlasın hep güzel günleriniz olsun birlikte inşallah darısı bizlere olsun hayırlısıyla 😊 🙏
Melody
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] allah bağışlasın 🤲🏼 Puppp bendede mevcut doğum ile geçer deniliyor geçtimi kaşıntılarınız bende normal istiyorum ama çok kaşındığım için sezeryanla doğum yapabilirim 😞
Matahari
Hatanede 3 gün bekletmiş doktor normal doğum olması keşke burda da öyle olsa bizim doktorlar sezeryan için bahane arıyor yok çocuk nefessiz kaldı yok çocuk kanala gelmedi yok bilmem ne işini bitirip gönderme derdinde hepsi inşallah bi gün bizim ülkemiz de önce insan sağlığını düşünen bi sağlık sistemine kavuşur bir gün
Pelincekin
[bilinmeyen] Gözünaydın canım bende normal istiyorum kesi atarken hissediyor musun bazıları iğne vurup dikiyorlar dedi merak ettim.
mavimm
[bilinmeyen] Allah analı babalı büyütsün 💕
gigi
[bilinmeyen] dönmesi için birşeyler yaptınız mı ya ya da öneri oldu mu bizimki de dönmedi 31 deyiş ama ultrasona göre 33
YelizMami
[bilinmeyen] amin canm 🙏🏻 Sağlıkla büyüdün kızınız inşallah . 🤗 Normal Doğum ana epidural uyuşturma ile mi oldu belden aşşagı uyuşturdular yani ama normal dogum yaptınız öyle mi ??
Zeynepcelik
[bilinmeyen] amin cnm insallah seni cok iyi anliyorum benim kizimla oglum var ve buda oglan o hissi cok iyi bilirim 🤗🤗🤗🤗