asina123 Selam kızlar hamilelikte ciğere dokunmamak gerekiyormuş annem yanlışlıkla dokunup boynunu kaşımış Doğum lekem var boynumda korktum açıkçası biraz aslında böyle şeylere pek inanmam ama varmı ciğer doğrayıp yiyen ?😂
Aselinkooo asina123 ben pek inanmıyorum öyle şeylere ciğer hamileyken Bi kere yıkadım ama elimi Bi yere sürdüğümü hatırlamıyorum Rabbim günah yazmasın ama aslaa yemem kokusu falan çok kötü, geliyor bana 🤣 zaten sevmediğim için hiç elleme yeme durumum olmadı. Eltimin kızında çilek lekesi, var kolunda hamileyken canım istedi yiyemedim ondan oldu dedi Nekadar doğru bilemem 🤷🏻♀️ bende portakal istemiştim ama yiyemedim doğurduktan sonra çıktı 🤣 ama leke falan yok.
HavvaGuzey asina123 valla ben hiç bir şey ellemedim ciğer konusunda eşim çok dikkatlidir yerken yedikten sonra ellerini ama degdirme diye tutturur degdirmedm ama oğlumun göz kapakları ve bıyık bölgesi lekeli doğdu şu an 2 yaşında göz kapaklarında ki leke ağlayınca ve sicaklayinca belirginlesiyor
Mimik Ay yok kuzum yaaa… hepsi hurafe, öyle olmasa hepimiz ultra yakisikli/güzel, mega zekali bebisler doguruduk🤭🤭🤭 Ayva guzellestirr, sut beyazlastirir, ceviz zekayi artirirdi🥲🤪🤪🤪
Seymaayyy asina123 benimde annem kolumda var annem bana hamileyken cıger dograrken kolunu kaşımış allahtan kolunu 🥺