Selaaaaam. 26 ekimde burada pozitif hikayemle olacagimi soylemistim😬 Sabah 6:30 gibi yatisim yapildi. Sonrasinda uyusturmadan sonda takildi ve serum verildi. Sondayi da burda okuyup bayagi abartili bisey sanip kac tane dogum yapan anneye sormustum cidden asla acimiyormus neden problem haline geldi hepimiz tarafindan asla anlamadim😅
Bu islemlerden sonra ameliyathaneye goturduler. Sonra oturtup belden igne yaptilar. Ama igneyi ben anlamadim. Kambur dur dediler incecik bisey hissettim ama yapilmadi sandim meger yapilmis. Sonra hoop ustume battaniye serilmis gibi sicacik bi his😊 bebegi almalari 5 dakika bile surmedi bir aglama sesiyle duygular derya deniz oldu bende🥲💜 sonra temizlediler bana getirdiler kuzumu offf o koku varyaa. Goturduler odaya aden kuzumu,beni diktiler o sirada. Yani bir gram bisey hissetmedim ve her sey ruya gibiydi yasandi bitti hicbisey anlamiyosunuz olay baslayinca. Sonda cikarilmasi da acitmiyo asla zaten anlamiyosun ki 1 saniyelik olay. Simdi kuzucum yatiyor yanimda babasi suratlim😍 hepinize simdiden hayirli dogumlar diliyorum💜💜