Busraozr 11 haftalık hamileyim ikili test için kan verdim sadece 22. Haftaya ayrıntılı ultrason tarihi verdiler ultrason olmadan ikili test oluyor mu
Merve_KOPUK Busraozr ultrasonla bebegin ense kalınlığına burun gelisimine bakiliyo normalde yani bana öyle yaptılar
sehrengiz_8 Busraozr ayrıntılı ultrasonla normal ultrason aynı şeyler olmadığı için devlette de randevuda zorluk çekildiği için ayrıntılı ultrason randevusunu önden vermiş olabilirler. Ancak ikili teste gittiğinizde de yine muhakkak normal ultrason olacaktır. Olmaması imkansız
zeynnn5441 Busraozr Anlamadim ben şuan yani ultrosonla bakıp ense kalınlığına falan ondan sonra kan testi almadılar mi öyle oluyo diye biliyorum ben, haftaya bende ikili test yaptircam da biraz araştırdım böyle oluyor diye biliyorum
Busraozr Evet ben de öyle biliyorum acaba özele mi gidip yaptırmam gerekiyor ayrıntılı ultrasona 22. Haftaya randevu verdi devlet hastanesi
ozlemdenizege Busraozr ikili taramada ultrasonla bakmadi mi bakilmasi lazim benim ucuncu gebeligim hep baktilar bunda da gecen hafta baktirdim
Busraozr sehrengiz_8 normal muane etti doktor acaba orda baktıysa bana mı bahsetmesin yada onun için ayrı bir ultrasona mı giriyoruz
Busraozr sehrengiz_8 önceki haftalarda olduğu gibi ultrasonla muayene etti yeterli mi o ikili test için
sehrengiz_8 Busraozr aynen zaten ikili testin ultrason ölçümü öyle yapılır başka yapılmaz oradan aldıkları ölçü ile kan tahlilleri değerlendirilir bir tablo oluştururlar.
Busraozr zeynnn5441 benim de fazla bilgim olmadığı için kafam karıştı ultrasona girdim kanda verdim büyük ihtimalle doktor muane sırasında bakmış ama ben orda bir kafa karışıklığı yaşadım sizin dediğiniz gibi oluyormuş galiba evet
Busraozr @sehrengiz_8 gerçekten mi o kadar rahatladım ki acaba diyorum doktor yanlış mı yazdı ayrıntılı istedi ama diperine niye bakmadı diye öyle onu düşünüyorum bir yakınım ikili testte ultrason için 2 3 gün sonraya randevu vermişlerdi baban deyince ben normal muaneden farklı bir şekilde ölçülüyor sanıyorum 😂