Seher1hamdiarvin Cilek_16 kaşar değilde muz yiyorum kaşarı yiyemem eskidende sevmezdim şimdide sevmiyorum
guldenizcan Seher1hamdiarvin ceviz ye 4 5 tane pekmez iç ardından mandalina portakal ye eski kaşar yemelisin mecbur bebeğin için ye Hergün bi yumurta haşla ye 24 haftada 760 küsürdü benim geçen hafta şekere de baktırdım çıkmadı muzu çok yeme şekerin çıkar bacım
Cilek_16 Pakizeninmelegi günde bir orta boy muz bide kabak çekirdeği ceviz badem bunlar çok güzel kilo aldırıyor bebeğe nohut yemeği de çok iyi
Poyrazin_annesi Bnde 21 haftalıgım 377 gram dedı doktor normal dedı hatta 1 hafta onden gıdıyor dedı. Ama bnce 1 hafta onde olmasına ragmen kılosu normal geldı bana
Sumeyyebeyzaa Seher1hamdiarvin yaklaşık 3buçuk kilo doğar dedi daha çatı muayanesi olmadım o yüzden doğuum şeklim ne olur bilemiyorum
MerveNur- Seher1hamdiarvin bugün tam 27+0 da 1000 gr haftasına göre uyumlu dedi. Bir de çok iyi beslenmişsin böyle devam et dedi😊
Zeynov Seher1hamdiarvin Benim 27+6 1320 gramdı. Şimdi 29+1 1420 gram kilo alımı yavaşlamış gibi ama doktorum sorun olmadığını bebeklerin bazı haftalar kilo alımının hızlı veya yavaş olabileceğini belirtti. Sağlıksal bir durum söz konusu olmadığı sürece bebeğinizin kilosunu dert etmeyin bence.