Erol Haberınız varmı bilmiyorum 1 kasımdan itibaren WhatsApp artık cogu telefona desteklenmeyecekmil Apple, Samsung galaxsiler, LG ve bir cok telefonda
Aag06 Erol hangi telefonda olacakmis nedenmis ki e insanlarda bip telegram falan kullanir nolcak sanki😂
AdenEva Erol canım sadece belli modellerde :) oraya apple samsung galaxyler vs yazmışsın yanlış anlaşılmasın yani. Çok eski modellerde kullanılmayacak sürümden ötürü Erol
Elfhsyn Erol destekleme demek güncelleme demek yani kullanabilceksiniz ama yeni güncellemeler gelmicekmiş
AdenEva Erol kısaca yazdıklarınıza bakarsak whatsapp piyasadan çekiliyo olması gerek 😂 artık kaldıramıcak durumda olan telefonlarda kullanılmayacak. Zaten whatsappın kullanılmayacak hale geldiği apple telefonlara, Apple güncelleme göndermeyi bırakalı yıllar oluyor 🙂
Erol AdenEva bilmiyorum sadece sordum bilen varmı diye sadece WhatsApp kulandıgım ıcın yanlış bilgimi acaba diye
Petyynut Erol bu markaların her modelinde değil bazı modellerinde desteklemeyecekmiş iPhone’da 6-6S gibi