tazeannecik1 Fetal beyin sonuçlarında CSP:[https://resmim.net/i/SMcHqh](https://) ön arka çapı 19 mm normalden geniş ölçülmüştür yazan yer
Yaseminmms tazeannecik1 bi arkadaşımın da detaylıda bebisin kafa ölçümünde sikinti çıkmıştı. Başka bir doktora gittiklerinde gayet normal yanlış ölçülmüş dedi. Kalbini ferah tut🙏
Selin12- tazeannecik1 benin ilk çocuğum da kalbi delik çift cinsiyetli demişlerdi daha sonra başka bir doktora gittim böyle bir şeyin olmadığını söyledi
Kubra2721 Bazen baş gelisimi vucuttan onde gidiyor ilerleyen haftalarsa vucutla orantili.hale geliyor. Sadece buyuklukle kotu bisey dusunmeyin cunku beyincige beyin sapina icinde sivi yada kist.olusumuna herseye bakiyolar oyle bi durumunuz yokmus cok sukur
tazeannecik1 Kubra2721 İnşallah yaa diğer herşeyi sağlıklı dedi detaylıyı yapan doktor buda sorun olacak birşey değil dedi ama kendi doktorum iyi bi perinatolağa görünmem gerektiğini söyleyince korktum işte insan korkuyor
tazeannecik1 AnnesiyimM53 Beyni değil beyninde bi damar gibi birşey bende tam bilmiyorum detaylı ultrasonda bakan doktor bir sorun arz etmiyor kafana bile takma dedi kendi doktorum önemli olabilir başka bir doktora daha görün dedi o yüzden tedirgin oldum bende
AnnesiyimM53 tazeannecik1 of of doktorlara güven olmuyo canım bnm bana neler neler dediler rabbime havale et en iyisini o bilir
tazeannecik1 Clostiridium Ya çok önemli birşey değil dedi csp anteniorda ön arka çapı 19 mm dedi normalden minimal geniş dedi ama bebekte bir sorun arz etmiyor sadece bi beyin varyantı dedi
tazeannecik1 AnnesiyimM53 Evet ya herkes farklı birşey söylüyor can sıkmaktan başka birşey değil Allahtan gelene zaten razıyız da işte canı sıkılıyor insanın
tazeannecik1 Selin12- Bende gidicem farklı bir doktora bakalım İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏽
Clostiridium tazeannecik1 içini ferah tut canım. Bana da dendi 3 hafta sonra tekrar gittiğimde her sey normal dedi. Genişlikler kapanıyor. Kendini ve bebişi üzme. Duadan baska elimizden bir sey gelmiyor. Sağlıkla alalım kuzularımızı🌹
tazeannecik1 Clostiridium 21+2 yim canım.. Yaa aynı şekilde mi söylendi sana da banada 28. Haftada gel tekrar bakalım dedi detaylı ultrasonu yapan doktor,ama kendi doktorum 28. Hafta geç olur sen en kısa zamanda bi perinatolağa görün dedi korktum bende
Clostiridium Clostiridium Dr lar birwz abartmayı sevıyorlar. Banada kontrol altında olcksn demesi bile canımı sıkıyordu . İnan bana bir sey çıkmayacak. Bebeğin beynini yapboz gibi düşün dedi. Yavas yavas gelişiyor. Ve seninki gelişme aşamasında.
Clostiridium tazeannecik1 beyinde boşluk dendi. 2 kez ayrıntılıya girdim. 2 hafta sonra tekrar gel dediler gittiğimde o boşluk yani genişlik kapanmıştı