sevimlibebekler Merhaba, medline da doğum yapan var mı? Sizce hijyen ve ekip çalışması olarak nasıllar? Nursel Hanıma gitmek istiyorum. Tecrübeli olan anneler var mı?
merakliblog sevimlibebekler bilmiyorum üstte kalsın 🌺 benim odaları gezme ve personelle konuşma şansım oldu ve tabi wc yi kullandım😂 odalar temiz hemşireler baya bilgi vermişti doğumla alakalı, wcler de baya temiz klozetlerde şu dönen poşetler var ya düğmeye basıyosun dönüyor ondan vardı baya temizdi
sevimlibebekler merakliblog yook gidemedim daha ocağı bulur gitmem ama biraz internette okuduğum kadarıyla olumsuz yorumlar etkiledi büyük ihtimal sevgi hanıma giderim gibi
merakliblog sevimlibebekler hadi ya ben de hiç olumsuz yoruma denk gelemedim. Bi arkadaşım orda doğum yapmış önerdi ben de haftaya görüşücem bakalım 🤔
Baharrk sevimlibebekler ben Nursel hanıma gittim çokta memnun kaldım çok ilgiliydi☺️🥰 nasıl bir olumsuz yorum okudunuz
sevimlibebekler merakliblog hadi bakalım inşallah güzel olur🙏🏻 Nursel hanımda mı oldu o? Siz hangi doktorlar görüşeceksiniz?
merakliblog sevimlibebekler evet nursel hanımda normal doğum yapmış o yüzden sezaryen yapan biri olsa süper olurdu. Nursel hn randevu aldım haftaya ama hala kararsızım sevgi ile nursel hn arasında🙈
ikizlerin_annesi__ Bende şurda bekleyeyim Nezihi beyde orada doğum yapıyor diye biliyorum 🌸Nezihi Kurtoğlu bilgisi olan
sevimlibebekler merakliblog genel olarak nursel hm dan memnun kalmışsa korkmayın bence birinci ağızdan duymak daha iyi olur🤗 siz bu arada metroya gidiyordunuz değil mi oradan vaz mı geçtiniz?
merakliblog Evet canım sezer filiz hn gidiyordum. Drdan numarasını istedim acil bişey olursa diye eğer 32den önce sancın falan olursa balcalıya gidersin 32den sonra olursa buraya gelirsin beni ararlar dedi yine nosunu verdi ama bu sistem bana saçma geldi belki de ben yanlış düşünüyorum bilemedim bi de medlineı deneyeyim dedim bana 1.5 km mesafede hem ben ikizlere gebeyim küvözde kalırsa beş dk orda olurum dedim @sevimlibebekler
sevimlibebekler merakliblog evet güzel düşünmüşsünüz bi görüşün bakalım haberleriniz bekliyorum. Sağ salim alın kucağınıza bebişleri de🙏🏻😍