superrmomy Bu hasteneye gidip memnun kalan ve tavsiye edebileceğiniz doktor var mı, doğum yapan annelerimiz odaları ve ebelerin yaklaşımı nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim 💗
Babyandmom22 superrmomy şerife Tuğba kahramana gidiyorum. Ve çok memnunum ailemde 3 kişi bu doktorda doğum yaptı
KubraKocakaplan superrmomy Ben bu hastanede doğum yapmıştım o zamanlar pelin ergenekon vardı ama şimdi bırakmış mesleği maalesef elif hocada iyi diye biliyorum odaları çok güzel temiz duşun falan hepsi var içinde hemşireler çok ilgili zaten herşeyin bir saati var harici çağırırsanda hemen geliyorlar
Melek1478 superrmomy istanbuldayken bende pelin ergenekona gitmistim gayet memnun kaldim. Biraz serttir ama ilgiliydi her kontrole gittigimde biliyorum ben senin durumunu derdi unutmazdi beni. İstanbulda olsaydim kesinlkle orda dogum yapardim. Bide esim askeri personel oldugu icin indirim vardi. Ayrica adalet bakanliginda calişan memurlara da indirim varmis bilginiz olsun
Babyandmom22 KubraKocakaplan Pelin hanım geçen gün hastanedeydi ne zaman bırakmış. Ben ilk o doktora gittim ama pek memnun kalmadım. Sonra şerife hanıma geçtim iyi ki de geçmişim
KubraKocakaplan Babyandmom22 Doktorları karıştırıyor olabilirsiniz 1 sene önce bıraktımo medipolü sürekli konuştuğum biri ordan biliyorum bide google pelin ergenekon diye yazarsanız memnun kalamıyacağınız kadar iyi biri olduğunu anlarsınız 😊