minikkusummm Kizlar artik 31. haftanin icindeyiz, bir iki haftaya yikayayim diyorum ama siz nezaman yikadiniz? Dolap kokusu sinermi acaba kiyafetlere? 32-33 de cantami hazirlamak istiyordum
Hilal-95 minikkusummm dolaplar geldikden 1 hafta snra yıkadım ben iyice havalandırdım sirkeyle sildim 32 haftada yıkadım ütüledim çantamı hazırladım dolapları hava güzel olduğu zmaan gene acıyorm kıyafetlerle havalansın diye
Yenianneadayii minikkusummm 33.haftada yıkadım 34. Haftada hastane çantamı yerleştirdim ama çok yoruldum bence başlayabilirsiniz şimdiden
Serpil-Harun21 minikkusummm erken doğum olabilir diye erkenden hazırladım 28haftada falan yıkadım ütüledim çantaları hazırladım koku falan yok arada kontrol ediyoeum
tugbao minikkusummm ben de 32. haftadan itibaren basladim kuzum. su an dolabin kapagini actigim gibi mis gibi kokular geliyo. hepsini duru granulle yikayip utuledim 😊 iyi ki yapmisim erkenden. 35den sonra cok zor geliyo biseyler yapmak. dip kose temizligini bile yapti kayinvalidemle annem. su an sadece bebisi bekliyoruz 🥰
minikkusummm Hilal-95 dolabi kurali bir ay falan oldu sanirim, bende önce havalandirayim bari tesekkür ederim 🙏🏻
minikkusummm Yenianneadayii bende yorulurum diye simdiden yapayim diyorum, gerci ütülemeyi düsünmüyorum ben sadece yikar kaldiririm sanirim 😄🙈
minikkusummm Serpil-Harun21 hurc yada torbaya falan koydunuzmu koku olmamasi icin yoksa öylece dolaptalarmi?
Yenianneadayii minikkusummm tek yapacaksan başla bence canım benim 34. Haftada erken doğum tehlikem oldu allahtan herşeyim bitmişti yatıyorum şimdi sende bitir kafan rahat etsin
Serpil-Harun21 minikkusummm düzenleyici organizelerin içinde hepsi bavullarımda öyle dolardaki Kıyafetlerinde burçlara koymadı galiba burçlarda daha çok koku oluyor ben 33haftalık oldum hala birley olmadı
H_myra1 minikkusummm 33+1 haftalıgım 2 hafta önce yıkadım ütüledim yerleştirdim geriye çantamız kaldı onuda 35 36 da hazırlicam inşallah
minikkusummm H_myra1 bende yavas yavas baslayayim diyorumda emin olamadim dolapta durdukca kokarmi diye 😅 uzun süre giymedigimde kendi kiyafetlerimin bile dolap koktugu oluyor
Elifinannesii_ haftada elbiselerini yıkadım yerine yerleştirdim . 29. haftada kış temizliğimi bitirdim. Şuan 30. haftadayız hastane çantam da hazır olmak üzere. Bir kaç eksiği alıp çantayı da hazırlayacağım 🙏🏻
minikkusummm Elifinannesii_ süper bende erkenden hazir olsun istiyorum sadece kokarmi diye düsündüm bi 😅
H_myra1 minikkusummm hafta ilerledikçe insan agırlaşıyor ben daha hastane için kapı süsü işlicem çanta hazırlicam pişama aldım hastaneye paça boyunu yapıcam birsürü iş ancak sıralamaya koydum 😂daha ev temizligi var tekim birde 2 de cocuk var biri 8 biri 2 yaşında
Elifinannesii_ minikkusummm Valla onu hiç bilmiyorum ama üzerini örttüm bide şeffaf poşetler vardı onların içine koydum bazılarını öylece duruyorlar 😇
alparslanannesii1661 minikkusummm 30 da yıkamıştim iyikide o zaman yikamisim 36 dayjm asla yapamazmisim cok zorlanmistim o zamanda
Fatmanur123nrt minikkusummm 34 de yıkadım sonra çantamı hazırlarım ne olur ne olmaz diye ama 40. Haftada doğum yaptım