Kbrakrc @Hilal-_19 Hilal hanım nasıl oldunuz bugün sanırım doğumunuz vardı. Merak ettim sizi bebeğinizi.
Feyza-nur Kbrakrc merhaba annemiz özel mesajlaşma için kişinin profiline girip sol üste 3 noktadan mesajlaşma başlatabilirsiniz. Buradan açtığınız postlar özel olmuyor herkes görüyor❤️
Birgul Kbrakrc annemiz özel tartışmalar etiketinde açtınız postu herkes görebilir. Özel konuşma için kişinin profilinde sağ üç noktadan özel msjlaşma açabilirsiniz ☺️🌸
Kbrakrc Birgul çok özel değildi konuşmamız ama o özelliği bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürler 😇🥰
Esrahaliscelik Hilal-_19 Allah razı olsun Rabbım evladınızı sıze bağışlasın öyle böyle devam ediyor bakalım haftaya doğuma alınacam ınsallah BNde ıyı haberlerle gelırım sıze 🤲🤲
Hilal-_19 Esrahaliscelik kusura bakmayın bebek baya yoruyor anva yazıyorm kaç kilo bebegnz suan inşallah sizde alırsınz sag salim
Esrahaliscelik Hilal-_19 1.250 gr dedı de bugün pozısyonu suan çok kötü iyi ölçemedım dedı bılmıyorum 🤷🏻♀️
Hilal-_19 Esrahaliscelik korkmayın gercekten çok güçlü oluyorlar sizdr sag salim alırsınz inşallah size dua ediyorum🙏