Elisa01 Damlacem bana ikili taramada kıza benziyor dedi diğer ay gittiğimde yüzde yüz kız dedi biraz doktorun tecrübesine göre de değişen bir şey
Damlacem Elisa01 vallahi doktoruma çok güveniyorum ne yalan soyleyim çünkü ilk gebeliğimde kürtaj olacağı güne kadar söylemişti sağlıksız bir gebelikti gelişim olmamıştı da 😌
rgk Damlacem tahmin adı üstünde doğru olmayabilir😂 benimki de tahmin kız dedi, 3 hafta kızım kızım dedim 15. haftada erkek😂
marbling10 Damlacem ikili taramada erkek dendi 1 ay sonraki kontrolde kız gibi dendi, detaylıda net kız dendi
Mltmsncn Banada ikili tarama da kıza benziyo dediler 16.hafta da erkek dediler 😀 detaylı ultrasonda değişiyo diyolar ya burda. Doktor net söylemesine rağmen, şüpheye düştüm😀
ozge07070 Damlacem evet canım yanılmalar olabiliyor detaylı ultrasonda daha net ortaya çıkıyormuş her şey oda 21 24 haftaları arası yapılıyor sanırım 16 kasımda randevum var benimde detaylı için 😊
ozge07070 Damlacem evet doktorum bana erkek dediğinde ben inanmamıştım içimden hep kız geçiyordu kız hissediyorum sağlıklı olsun gerisi mühim değil ama his vardı içimde öylede oldu tabi detaylıda değişir mi artık onu bilmiyorum 😊
EsraBu Damlacem bana erkek dedi haftasını hatırlamıyorum şuan kendini buna hazırlama daha tam net bişey diyemem sen ısrar ettiğin için tahmin ettim dedi sonrada net bi şekilde belli kız dedi