Caglaluna Kızlar 25 haftalık hamişim. Gebeliğimin başından beri ilk kez ketçap yedim. Mayonez yemememiz gerektiğini biliyorum ama bugün biraz fastfood aşerdim sanırım ve ketçaplı yedim. Vicdan azabı çekiyorum şimdi 😂 siz yiyor musunuz ara sıra ?
alparslanannesii1661 Caglaluna 36 haftadan bildiriyorum Mayonezde ketcapta bu zamana kadar hep yedim siz iyi dayanmissiniz🙈
yamacinannesii Caglaluna ketçap mayonez hardal fast food cips atıştırmalık vs aklına ne geliyosa herşeyi yiyorum canım
Caglaluna cigdemmacr ayy aslında mayonez de yemeyi çok istedim ama içinde çiğ yumurta var dediler yemedim o yüzden 😂 cevabın için çok teşekkür ederim 🥰
Caglaluna alparslanannesii1661 yaaa maşallah az kalmış doğumunuza inşallah çok güzel geçer her anınız 🥰 içim rahatladı sağ olun ❤️
Caglaluna yamacinannesii çok teşekkür ederim içim rahatladı ya gereksiz telaş yaptım yine anlaşılan 🥰
Nymphadoraa Caglaluna bildiğim kadarıyla marketten aldığımız mayonezler pastörize olduğu için yenmesinde sakınca yok. Ev yapımı mayonezlerde çiğ yumurta oluyor. Hamileliğim boyunca abartmadan yedim ketçap mayonez
Caglaluna melidi kıyamam 🥺 çok zor iştahsızlık ben de uzun bir süre yaşadım. Allah yardımcınız olsun ❤️
alparslanannesii1661 Caglaluna çok teşekkür ederim evet az kaldı ♥️ inşallah sizde bebeginizle ailenizle hep mutlu olursunuz çok teşekkür ederim ♥️🌼
tugbaa_g Caglaluna hep yiyorum ketçap 😂 mayoneze dikkat ediyorum ama onu da yiyorum 😂 gayet sağlıklı bebeğim şu an çok abartmadığımız sürece birşey olmaz ben sadece sosis salam hiç yemiyorum
mutlugebeee Caglaluna mayonezlerin üstünde pastörize yumurta yazıyorsa yiyebilirsiniz, dışardan alıp yediğimiz yoğurt peynir sütten farkı yok🙏🏼 Ben hamileliğimin başından beri ketçap mayonez hardal acı sos vs hepsinden tükettim abartmadan☺️