-Ozge- dilara_cinar99 bendede işe yaramamıştı sonra doktor zofer verdi oda çok ağır kemoterapi alan hastalara kullanılan bir ilac 2 gün kullandım oda fayda etmedi 3 ayın sonunda bulantı ve kusmalarim bitti çok şükür 10 kg verdim tabi bu süreçte
dilara_cinar99 -Ozge- Canim 18. Haftamdayım o yüzden sordum zofer kullanıyordum fiyat olarak çok olunca yine doktor tavsiyesi ile prillam başladım ama hâlâ devam ediyor pek işe yaramadı bende 🤷🏻♀️
-Ozge- dilara_cinar99 bana ilaçlar fayda etmeyince doktorum açık havada yürüyüş önermişti kesin çözüm değil ama kısmen rahatlama sağlıyor 35 haftalık oldum hâlâ arada sırada kötü kokularda kusuyorum mesela
dilara_cinar99 -Ozge- Ya benim kusmalarim dursa kullanmiycam aslında günde 5-6 kez kusunca mecbur kalıyorum 🤷🏻♀️
Serifebicer Ben günde 2 tane içiyordum tamamen geçirmiyordu ama hayatımı da mahfettirmiyordu. Çubuk kraker leblebi ye ağzın bos durmasın ben de öyle atlattım.
mor_menekse1 dilara_cinar99 bnda yaramıyor canım bugun içtim yine kustum 😂 Allah büyük sabırla bekliyoruz
mor_menekse1 dilara_cinar99 gece ikitane alyordum iyi gdyordu doktor artık kullanma dedi ikiz gebeyim alak bulak oldum az ewel yine kustum 😂 inşAllah bir sorun yoktur ikitane al gece belki işe yarar